Zagrejte se za PLAY by OXIA 22. aprila!

734
Oxia PLAY Magacin Depo

Tek što je prošla druga po redu PLAY žurka na kojoj je prošlog petka Jay Lumen potpuno oduševio prestoničke klabere, sledi nam još jedan PLAY spektakl 22. aprila – u Magacin depo dolazi miljenik srpske publike Oxia. Nije slučajno što je baš on “treća sreća” koja će na PLAY žurci nastupiti posle fenomenalne Debore de Luke i sjajnog Jay Lumena – ovaj talentovani momak bio je u Srbiji više puta, a za njegove nastupe se uvek tražila karta više. Takođe, Oxia ove godine slavi jubilej svoje kultne trake “Domino” koja je napunila 10 godina, što je razlog više da nam priredi još jednu sjajnu žurku.

Olivier Rejmond poznatiji kao Oxia je počeo da miksuje već sa 15 godina, a da producira davne 1991. godine. Jedna od njegovih najlegendarnijih traka “Domino”, sada već klasik sa preko 17 miliona pregleda samo na YouTube-u, je neizostavna traka na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a. Ove godine su, povodom desetogodišnjice ove kultne trake, remixe uradili legendarni Matador, Frankey & Sandrino, i Robag Wruhme. Obavezno ih poslušajte pre žurke i uživajte u staroj dobroj traci u novom ruhu!

Oxia PLAY Magacin Depo

Oxia svoj stil opisuje kao “groovy techno” koji karakterišu basovi i poneki prozračni vokal, koji čine odličnu podlogu za ples do zore. Ukoliko ste propustili prethodne žurke na kojima je nastupao, obavezno pogledajte deliće atmosfere koje su kamere zabeležile na njegovim nastupima na Raveolution žurci u aprilu prošle godine, kao i u klubu Tube početkom 2013.

Karte za PLAY by OXIA možete da nabavite po specijalnoj promo-ceni od 690 RSD za obične i 1500 RSD za VIP karte, na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.com. Za više indormacija pratite Facebook Event i PLAY stranicu.