Ilija Djokovic u klubu Dot 01. aprila All Night Long!

1836
Ilija Djokovic All Night Long Dot

DJ i producent iz Smedereva Ilija Djokovic, jedan od najaktuelnihij i najtraženijih imena domaće techno scene puštaće prvi put “All Night Long” i to u klubu Dot u subotu 01. aprila!

Poznat po svojim energičnim setovima s primesama tech house-a, melodičnog i euforičnog techno-a i odličnoj komunikaciji sa publikom, Ilija Djokovic je počeo da se bavi muzikom 2010. godine i brzo se istakao na domaćoj sceni. Publika ga smatra pravim osveženjem i jednim od najperspektivnijih DJ-eva i producenta kod nas, što potvrđuje i njegova najavljena saradnja sa etiketom Monike Kruz Terminal M za koju je Ilija nedavno potpisao.

Ilija Djokovic All Night Long Dot

Etikete Phobiq (Sasha Carassi), Driving Forces (Sutter Cane), Tauten (TKNO) su takođe prepoznale Ilijin talenat, a njegove trake naišle su na odlične reakcije publike, ali i velikana kao što su Adam Beyer, Sasha Carassi, Spektre, Sam Paganini, Cristian Varela, Mark Knight i mnogih drugih. Delio je pult sa najistaknutijim imenima svetske scene elektronske muzike poput Matadora, The Martinez Brothers, Monika Kruse, Dubfire, Hito, Uto Karem, Tania Vulcano i mnogim drugim. Verujemo da će se lista samo povećavati.

Facebook Event

Prethodni tekstKalypso za svoj 30 rođendan najavljuje Marshmellov premijerni nastup
Sledeći tekstPripremite se za jedinstven prikaz KiNK Live Act-a u Barutani!