GROTTO PODCAST 008 + INTERVJU: Teo Trunk

1100
Teo Trunk Grotto Podcast 2017

Teo Trunk je prisutan na sceni od početka 2014. i od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu tako i u drugim gradovima Srbije, a i van njenih granica. Rezident je u klubu Dot, a osnivač je The Black Box projekta.

Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti In The MOOD Showcase, Berlinski Zid, EXIT, KSF i mnogi drugi, na kojima je pult delio sa imenima poput Nicole Moudaber, Marino Canal, Audiostorm, Aneuria, Marko Nastić, Dejan Milićević,… Trenutno radi na novom projektu o kome ćemo znati više uskoro.

INTERVJU (BEAT TALENTS)

01. Zdravo Teo, hvala na izdvojenom vremenu. Možeš li na početku da se predstaviš našim čitaocima?

Pre svega hvala na pozivu, ja sam Božidar Surla. moje umetničko ime je Teo Trunk. trenutno radim u par beogradskih klubova. Od bitnijih momenata u svojoj karijeri izdvoio bih EXIT festival, Dev9t, Topljenje, moj najdraži nastup na Berlinskom Zidu i intro set za Nicole Moudaber na In The Mood Showcase-u.

02. Šta te je navelo da se baviš ovom vrstom muzike pored ogromnog spektra različitih žanrova?

Kao mali maštao sam o tome da postanem rock zvezda (ko nije haha). Prvi susret sa elektroskom muzikom bio je Daft Punk, tada je prvi put počelo da me zanima nešto drugo sem gitare kada je muzika u pitanju. Tada mi se javilo prvo interesovanje za elektronskim zvukom, ali tek u srednjoj školi sam zapravo odlučio da zapravo pokušam da uradim nešto. Kapiram da je Beograd oblikovao moj muzički ukus, možda bih sad svirao u nekom bendu da je neko drugo mesto bilo u pitanju.

03. Kako bi odreagovao da treba da puštaš ono sto ne voliš ili smatraš da nije dovoljno dobro?

Ne vezano za muzički pravac, ukoliko se meni sviđa nešto, ako mislim da je pravi trenutak, pustiću to, za svaku traku postoji vreme i mesto. Muzikom se bavim iz ljubavi, ne iz niskih pobuda, tako da ne puštam stvari koje se meni ne sviđaju.

04. Kada bi organizovao jednodnevni festival, kako bi izgledao tvoj Line Up?

Kada bih imao priliku za poduhvat te vrste, pokušao bih da prezentujem domaćoj publici nešto što do sada nisu imali prilike da čuju. Ne bi to bili ogromni headliner-i, nešto za šta je naša publika imala prilike da čuje, recimo izvođači sa Keinemusik-a. Što se domaće podrške tiče, bili bi to ljudi sa kojima se inače družim i sarađujem. Mislim da nema mnogo domaćih DJ-eva koji bi to bolje odradili.

05. Koje četiri osobe su najviše uticale na tvoj život i kako?

Moj prijatelj Sava Dević, koj mi je otvorio vrata DJ-inga, moj omiljeni DJ Vladan Jarić Pion, cela “The Black Box” ekipa i ljdi koji su doprineli tom projektu koj je zapravo bio vetar u leđa svemu što se desilo nakon toga, Mancha & MarkPani (računaju se kao jedan haha) i na kraju moj omiljeni Rumun Petar Srbu i njegov partner Marko Antonijević (i njih kao jedan brojimo, to je ipak pet haha?).

06. Kao što vidiš, ovde nema ženskih takmičara. Da li misliš da devojka može da bude dovoljno dobar DJ ili producent?

Beograd, odnosno Srbija, ima toliko talentovanih, devojaka DJ-eva i prooducenata. Mislim da pol ne pravi nikakvu raziliku, bar što se kvaliteta rada tiče. Rekao bih da je devojkama malo teže, kao i u svemu, ali to je više do mentaliteta našeg područja, nego do samog kvaliteta.

07. What does it take to become a champion DJ?

Pitajte Portmana.

08. Šta je za tebe najvrednije u ovom iskustvu Beat Talents takmičenja?

Druženje, nova poznanstva, nova prijateljstva.

09. Šta očekuješ od ovog projekta/takmičenja (Beat Talents), šta će biti s tobom kada se takmičenje završi?

Nadam se da će Beat nastaviti da pruža šanse mladim i neafirmisanim talentima. A što se mene tiče, nastaviću da radim ono što volim. Ko zna, možda stignem i do tog rock benda haha.

10. Gde vidiš sebe za pet godina?

Nadam se da ću idalje biti okružen svojim prijateljima i meni dragim osobama.

GROTTO PODCAST 007

Grotto Podcast 2017 Teo Trunk

Na pitanje šta ima da kaže o svom miksu odgovorio je sledeće: “Nema neke posebne priče iza mix-a, uglavnom trake koje nisam imao prilike da vrtim do sada ili dugo nisam puštao. Mix je šarenolik, nešto što se meni u tom trenutku slušalo. Uglavnoom izvođači koje inače pratim.”

Tracklist:

01. Laurent Garnier – Boom (Traumer Remix)
02. Raw District – From The Inside (Original Mix)
03. Trikk – Florista (Original Mix)
04. Zakir – Ruhi (Just Emma remix)
05. Armen Miran – Marta (Duduk Mix)
06. Toto Chiavetta – Finally I’ve Met You (Original Mix)
07. Jamie xx – Strangers In A Room (Valentin Huedo Re-Edit)
08. Love Over Entropy – Tonii (Dixon Retouch)
09. Re.you feat. David Ennio Minor – In My Arms (Original Mix)
10. Pion – Radost (Pacco & Rudy B Remix)

Teo Trunk @Facebook @SoundCloud
Grotto @Mixcloud

Download Grotto Podcast 008