Last95 objavio novi singl pod nazivom “Nia”

578
Last95

Prema najavljenom rasporedu po kom će do kraja godine svakog meseca izbacivati po jedno izdanje, mladi beogradski DJ i producent Last95 je i u aprilu predstavio singl pod nazivom “Nia“. Nakon kratkog odlaska u techno vode, vratio se svom matičnom progressive house zvuku i ovom trakom najavio dolazak još mnogo peak-time muzike u nadolazećim mesecima.

Last95 Records Nia
Photo: Relja V Simić – Model: Katarina Filipović / Logo: Luka Ivanović

Podsećamo da je ovaj momak napravio sjajan uspeh sa prvim izdanjima kada se dokopao samih vrhova Beatportovih lista, a činjenica da je ovaj uspeh ponovio sa izdanjima “Faceless“, “Ravena” i “1313” govori u prilog tome da u pitanju nije slučajnost, već da je publika prepoznala kvalitet i energiju uloženu u ono što radi. Upitan o planovima za narednu letnju sezonu rekao nam je:

Letnja sezona je iza ćoška, a to je vreme za velike festivale, eventove i za letnje klabing destinacije. Iskreno, mislim da je moj dosadašnji rad kao DJ-a u svim najpoznatijim lokalima i na festivalima po Srbiji već velika referenca. Činjenica da su jedna mala izdavačka kuća i umetnik iz Srbije postigli ovo što jesu u producentskom svetu je kao što sam i pre govorio, ogroman uspeh, ne samo za mene, već za celu scenu. Lopta više nije kod mene, sad je u rukama organizatora žurki i festivala, kao i promotera koji rade bukinge i nadamo se i čekamo njihov potez. Do tada, isto kao i pre – glava dole i predanost onome što se radi. To je jedini način da se zapravo uspe u ovom poslu.

Novi singl “Nia” trenutno možete preorderovati na Beatport-u, a za nekoliko dana će biti moguće i kupiti ga. Ukoliko želite da saznate više o ovom izvođaču i pratite vesti i napredak njegovog rada, to možete učiniti na zvaničnom Facebook ili Instagram nalogu izdavačke kuće Last95 Records.