Traxsource predstavio novi sajt

647
Traxsource

Traxsource je pre nekoliko dana predstavio redizaniran sajt, koji će neko vreme biti u beta fazi. Ono što je do sada krasilo ovu on-line prodavnicu i dalje je tu – veoma laka navigacija i pronalaženje onoga što vam treba veoma brzo. Dodate su i neke nove veoma korisne funkcije kao što je npr. integracija sa Dropbox-om, optimizacija za mobilne telefone i tablete,…

Traxsource beta 2017

Dropbox integracija

Traxsource je integrisao Dropbox API u proces preuzimanja, tako da sada možete imati muziku koju ste kupili na svim vašim uređajima. Bilo da ste kod kuće, u avionu ili u klubu, možete jednim klikom da pristupite vašoj muzičkoj kolekciji.

Traxsource Dropbox

Responsivan dizajn

Zaboravite na mobilni sajt, mobilnu aplikaciju i funkcije koje su vam nedostajale na telefonu. Sada je sajt Traxsource dostupan na svim vašim uređajima, a imaćete osećaj kao da ste na kompjuteru dok npr. na mobilnom telefonu ili tabletu razgledate nova izdanja ili neke od DJ Chart-ova.

Traxsource web mobile tablet

Novi i unapređeni “My Traxsource”

Novi korisnički interfejs sekcije “My Traxsource” koji vam pruža još lakši pristup artistima, lejblovima i chartovima. Međutim iz kompanije kažu da ovu sekciju tek planiraju da unapređuju u budućnosti.

My Traxsource

I na kraju u sve ovo se možete uveriti na OVOJ adresi i testirati nove funkcije.