GROTTO PODCAST 011: Concrete DJz

Live Set Recorded @ Drugstore (08.04.2017)

1294

Concrete DJz (Luka, Mita, Bojan i Matsura) počeli su da se zanimaju za elektronsku muziku davne 1997. godine, koja je bila ujedno i godina formiranja Techno scene u Beogradu. Vrlo brzo ih je ljubav prema muzici naterala da i oni sami krenu da se bave istom. Od osnivanja Konkrita 2003. godine, ova organizacija je odgovorna za organizovanje veikog broja žurki u Srbiji.

Tokom ovog perioda nastupali su širom Srbije kao i u Engleskoj, Velsu, Makedoniji, Brazilu, Italiji, Bosni, Bugarskoj, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Njihov stil je Techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritomova kroz koje se prožimaju različiti elementi i melodije kombinujući njihov zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinyl izdanja na dobro poznatim etiketama. Danas su poznati i kao organizatori Edit:Tehno događaja, vlasnici Armatura izdavačke kuće kao i domaćini Beton Radio Show-a.

Grotto Podcast 2017 Concrete DJz

Na pitanje kako bi opisali svoj Podcast, Luka i Bojan su odgovorili: “Ovaj mix, koji je snimljen uživo u Drugstore-u, obuhvata spoj različitih artista i pravaca koje smo vrteli u proteklom periodu, počto smo radili warm up set, morali smo da se prilagodimo gostu, u ovom slucaju UMEK-u. Poznati smo po tvrđem zvuku i ne radimo često warm up setove. Što se tiče žanrova, po nama, ovo je čist techno. U mixu ima i mračnijih i svetlijih traka, ali generalno mislimo da je ovo neka blaža varijanta našeg headline seta.

Tracklist:

01. Johannes Heil – B2
02. Ilario Alicante – Hypno
03. Nikola Gala – Fantom 1
04. Ilario Alicante – Temporary
05. Dense & Pika – Cartoon Heart (Slam Remix)
06. Gary Beck – Before The Crash
07. Balthazar & JackRock – Save Me
08. Jack Master – Bang The Box (Slam Remix)
09. Slam – Vapour
10. Christian Smith – Initiate Sequence (Julian Jeweil Remix)
11. Jay Lumen – Warehouse Trip
12. D-Unity – Tenshin
13. Regal – Action
14. Jeff Mills – The Alarms
15. Johannes Heil – By Night (Part One)
16. Tom Hades – Morning Drops
17. Envoy – Dark Manoeuvres (Obscure Shape & SHDW Remix)
18. 2000 and One – Kawasaki
19. Carlo Lio vs. DJ Pierre – Destroy This Track
20. The Reactivitz, Luca Gaeta – Outbreak
21. D-Deck – Dakar
22. Ilario Alicante – Awakened
23. Regal – Rem

 

Concrete DJz @Facebook @SoundCloud
Grotto @Mixcloud

Download Grotto Podcast 011