Len Faki pokreće dva nova lejbla

Figure Jams i LF RMX

Len Faki

Rezident Berghain-a, Len Faki, lansirao je lejbl Figure 2003. godine i od tada je od njega napravio vodeći lejbl u big-room techno žanru. Figure Jams biće pod-lejbl Figure-a, a cilj će mu biti da proširi mrežu artista na ceo svet. Prvo izdanje biće EP Fabrizio Lapian-a i Amotik-a 12. juna, a zatim se 24. jula Abstract Division i Patrik Skoog udružuju za Figure Jams 002.

Drugi lejbl pod nazivom LF RMX biće platforma za Faki-jeve edite i remixe. Objaviće 3. jula dva edita trake „Black Patterns“ DJ Bone-a, kao i „Deep In“ Stephen Brown-a, kasnije na leto.

Svi prihodi od ova dva lejbla biće donirani organizaciji Straßenkinder koja pomaže deci bez doma.

Poslušajte delove Figure Jams 001.

Tracklist:

Fabrizio Lapiana X Amotik – Figure Jams 001
01. Fabrizio Lapiana – Far Away
02. Fabrizio Lapiana – Memories
03. Amotik – Gora
04. Amotik – Kala

DJ Bone – Black Patterns
01. Black Patterns (Len Faki Hardspace Mix)
02. Black Patterns (Len Faki Hardspace Tool)

Len Faki @Facebook

Prethodni tekstFoto Review: Ricardo Villalobos & Ambiq Live @ Funkhaus
Sledeći tekstPredstavljamo vam prvo izdanje domaćeg lejbla Feel Decimal Black
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!