Roll The Drums special u Barutani!

626
S.P.Y

Eksplozija pozitivnih vibracija u najavi, jer u Barutanu stiže S.P.Y, energični momak iz Brazila, vodeće ime drum n bass zvuka i predstavnik Hospital Records izdanja! Zajendo sa MC Stamina-om i Roll The Drums ekipom u nalepšem opan air prostoru grada, Barutani, 03. juna napraviće nam žurku leta!

Roll The Drums S.P.Y MC Stamina Barutana

S.P.Y je drum & bass DJ i producent rođen u Brazilu. Pošto se doselio u Britaniju, njegov talenat prepoznale su eminentne etikete poput Metalheadz i Hospital. Svojim prvim izdanjima započinje saradnju sa umetnicima kao što su Marcus Intalex, Total Science, Kasra i DJ Marky. Prvi samostalni EP izdaje za Soul:R Markus Intelex-a, pored kog je imao još izdanja za druge etikete ulključujući Digital Soundboy i Innerground. Debi album “What The Future Holds” za Hospital naišao je na veliko oduševljenje. Pored priznanja publike i kolega sa scene i kritičari su mu odali priznanje “Best Album” nagaradom na Drum & Bass Arena Awards-u.

S.P.Y Back To Basics

SPY svoj talenat pokazuje i za DJ pultom kombinacijom old school klasika i novih svežih bitova. Veran korenima na jednistven način predstavlja andergorund zvuk širokoj publici. Naizmenično smenjuje melodične tonove sa dubokim i mračnim i oduševljava publiku svaki put, kako na velikim festivalima tako i u intimnoj atmosferi kluba.

Za drugi album “Back To Basic” koji je izdat u dva poglavlja inspiraciju nalazi u dubljim i mračnijim zvucima drum n bass-a. U ovom ostvarenju sarađuje sa velikim imenima scene: Total Science, Rene La Vice, kao i proslavljenim vokalistima kao što su Diane Charlemagne (RIP) i MC DRS, koji nas je oduševio svojom sjajnom energijom nedavno u klubu DOT na Roll The Drums žurci.

S.P.Y Back To Basics

Nakon dva albuma, S.P.Y dobija veliku podršku od d’n’b broja 1 – Andy C-ja, koji ga neprestano promoviše u svojoj emisiji Beats 1. Ovo mu otvara vrata za saradnju sa umetnicima izvan žanra, te dobija priliku da remiksuje imena kao što su Sigma, Karen Harding, KDA & Tinashe, Rag & Bone Man, Maverick Sabre…

S.P.Y je jedan neverovatan umetnik. Potpuno posvećen svom umeću i veštini predstavlja jednu od vodećih etiketa dnb muzike – Hospital Records. Setovam stvara ludačku atmosferu na žurkama i ekploziju sjajne energije! U Beograd stiže 03. juna u okviru turneje povodom novog albuma “Alone In The Dark” koji izlazi u junu. Sa njim će stejdž deliti miljenik domaće publike i stalni gost MC Stamina! Domaću podršku pružiće kao i uvek sjajni Rim Runner, Džonižda, Don Dada i Bitz na prvoj open air Roll The Drums žurci prvi put u Barutani!

Karte su dostupne na svim GIGSTIX i Eventim Srbija prodajnim mestima po ceni od 590 RSD.

Facebook Event