Preuzmite traku “Divergent” by Ilija Djokovic besplatno

2749
Ilija Djokovic

Ilija Djokovic se počeo baviti DJ-ingom 2010. godine. Setovi su mu oduvek bili energični, spremni za peak time nastup. Kada slušate Iliju znate da ćete čuti uglavnom melodični techno, a i veoma dobro ume da pročita publiku i tačno zna kako da vas razmrda.

On je takođe jedan od naših najboljih producenata, a muzika mu se našla na lejblovima kao što su Phobiq, Driving Forces i Funk’n Deep, ali EP koji izdaje za Terminal M, gospođe Monike Kruse, će, za sada, biti njegov najveći uspeh. Njegovu muziku cene mnogobrojni fanovi, a podršku dobija i od najvećih imena elektronske scene – Adam Beyer, UMEK, Hernan Cattaneo, Fabio Florido, Sam Paganini, Cristian Varela i Mark Knight su samo neki koji su predstavljali njegov rad širom sveta.

Traka “Divergent” je znak zahvalnosti svima koji ga prate, a kako je gotovo nemoguće pojedinačno se zahvaliti 20.000 ljudi na Facebook-u, Ilija to radi ovako – u saradnji sa jednim od najboljih YouTube kanala “Progressive Astronaut” poklanja besplatno svoj najnoviji rad koji možete preuzeti ovde.

Ilija Djokovic @Facebook @SoundCloud @Beatport