Grupa Chorbika sutra promoviše svoj prvi LP

761
Chorbika

Grupa Chorbika će sutra, u prostoru kluba Gajba, imati promociju LP izdanja “Ti i ja“, ali i dve veoma dobre radionice. Nakon radionica, za koje se možete prijaviti ovde, očekuje vas muzički program.

Chorbika rekordan Gajba

Program:

18h

Mkdsl napredna radionica za dizajniranje ritma
Ako ste se ikada zapitali ‘kako da dobijem ovakav zvuk činela?’, ili ‘uf, ovaj kik me ubi, kako li ga samo napraviše?’, ovo je radionica za vas. Svaki element će biti modelovan na licu mesta, uz detaljno objašnjenje celog procesa; od izbora frekvencije kick-a, preko dužine i boje snare-a, FM modulacije tomova, do korišćenja distorzije i kompresije kao kreativnih komponenti ritma, uz simuliranje različitih prostora reverbom i ehom. Obratićemo se različitim odnosima unutar ritma i stvaranju gruva, što samom ritmikom, što dizajnom i odabirom zvukova. Pogledaćemo i kako da povećamo ekspresivnost elektronskih zvukova, kako bi ih se približili njihovim akustičnim pandanima.” – izjavio je MKDSL

20h

Kezz live looping radionica
Kezz će vam ovom prilikom otkriti čari samostalnog nastupa, kao i na koji način možete da ga obogatite i unapredite korišćenjem uređaja – looper, koji se zasniva na snimanju, reprodukciji i repeticiji kratkih melodijskih linija. Pored upoznavanja sa samim uređajem, podeliće iskustvo pravljenja aranžmana koji se u live loopingu dosta razlikuju od onih na koje smo navikli, i napraviti kratak pregled aplikacija koje mogu da doprinesu kompleksnosti samog zvuka, ali i izvođenja.

23h

Phillie P
dddxbbb b2b Kapetan Esid
Chorbika Live

Chorbika @Facebook

Facebook Event