Objavljen program dvodnevnog We Love Sound spektakla u Zagrebu

659
Loco Dice We Love Sound Sonus festival

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od najcjenjenijih svetskih muzičkih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 02. i 03.06., a završiti afterpartijem 04.06. u Zagrebu. Tokom dva festivalska dana nas očekuju gostovanja vodećih svetskih zvezda elektronske muzike od kojih će većina imati priliku prvi put nastupi u Zagrebu.

Festival će početi u petak, 02.06. nastupom jednih od najpoznatijih imena elektronske muzičke scene poslednjih 10 godina, Loco Dice-a u klubu The Best Venue Hall i Chris Liebing-a u klubu Boogaloo i mnogi drugi.

Chris Liebing We Love Sound SONUS festival

Veliki dnevni open air događaj održaće se u subotu, 03.06. na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, s početkom u 12h gde će fanovi kvalitetne elektronske muzike moći da uživaju na otvorenom i lepom junskom danu uz zvuke najpoznatijih imena svetske scene kao što su Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani i domaća podrška Homeboy, Mariano Mateljan i Jogarde.

tINI We Love Sound SONUS festival

Nakon završetka dnevnog open air festivala, party će se u subotu, 03.06. preseliti u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gde će nastupiti Timo Maas, Miguel Campbell, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Festival će se završiti afterparty-jem za koji su zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedjelju, 04.06. u klubu The Best Venue Hall najverniji klaberi će moći uživati u nastupu Archie Hamilton-a, Enzo Siragusa-e, Rossko-a i Mariana Mateljana.

We Love Sound Line Up izvodjaci

U prodaji su festivalske ulaznice koje omogućuju ulaz na sve partije, te pojedinačne za klubove i za open air koja uključuje i ulaz na afterparty. Ulaznice samo za afterparty biće dostupne na ulazu kluba. Posebno povoljna cena ulaznica je predviđena za studente. Prodaja karata je moguća putem Entrio.hr online prodavnice ili prodajnih mesta.

Više informacija o festivalu možete pronaći na festivalskoj Facebook stranici.

Facebook Event