Vodimo vas na Topljenje gde će nastupiti Boris Brejcha

3764
Boris Brejcha

Ostalo je nešto manje od dve nedelje do spektakla koji nas očekuje na Topljenje festivalu na kom će nastupati mag High-Tech Minimal zvuka Boris Brejcha, kao i dama koja je takođe sa njegove etikete “Fckng Serious” – Ann Clue. Pult će sa njima deliti jedne od najboljih zvezda domaće elekronske muzičke scene koje će napraviti pravu muzičku poslasticu u vidu specijalnih b2b setova: Kristina Lalić, TKNO, Marko Vuković i Bokee (SillyHeads), kao i pobednici DJ takmičenja Nevena Jeremić i Miloš Pešović!

Topljenje Ann Clue Boris Brejcha

Boris je još kao mali počeo da se interesuje za muziku svirajući bubnjeve, 2007. godine postaje poznat celom svetu kada je izdao trake “Die Maschinen Sind Gestrandet“, “My Love” i “Lost Memory” koje su ga proslavile. Nema tih mesta ili festivala na kojima nije puštao u svojoj desetogodišnjoj karijeri, a sada nam konačno stiže u Beograd i to na Beogradski sajam.

Boris Brejcha Topljenje festival Beograd

Grotto je imao priliku da intervjuiše Borisa gde nam je ekskluzivno otkrio da donosi novu muziku u Beograd, a ceo intervju možete pročitati ovde.

KAKO DO BESPLATNE KARTE?

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde
02. Lajk i Share (PUBLIC) ovog posta na vašim profilima uz hashtag #topljenje2017
03. U komentaru tagujte osobu koju vodite na Topljenje

Nagradna igra traje do sutra (29.maj) do 21h kada ćemo putem sajta random.org izabrati dobitnike i obavestiti ih. Srećno!