Monika Kruse u Barutani sredinom avgusta!

1359
Monika Kruse

Monika Kruse iza sebe ima preko 25 godina uspešne DJ karijere što je potvrda ogromnog talenta, posvećenosti muzici i DJ veština. Ova dama otkad zna za sebe zna i za muziku. Poklonik je tvrđeg techno zvuka koji je očarao kada se pojavio i zauvek pridobio.

Kruse-ova je dugogodišnji sinonim za techno, a i dalje se smatra jednom od najbitnijih i najvećih nemačkih DJ-eva svetske scene. Svojom muzikom stalno privlači novu publiku i mlađe generacije, zbog čega je često viđen gost velikih festivala i kultnih svetskih klubova.

Na prošlogodišnjem nastupu izvrtela je traku “Andromeda” našeg Ilije Djokovica koji joj je to veče bio podrška. Ubrzo nakon toga Ilija je postao deo njene Terminal M porodice. Kako je sve to izgledlo pogledajte u videu ispod.

Monika Kruse (10-12-16)

It’s not everyday that you get the chance to see one of Germany’s most succesful DJs ever play your track and show love and appretiation for your music. Thank you Monika Kruse <3

Track ID: Ilija Djokovic – Andromeda

Posted by Ilija Djokovic on Sunday, December 11, 2016

Moniku Kruse ćemo slušati u Barutani 18. avgusta, a iskeno se nadamo da će i Ilija Djokovic opet biti deo Line Up-a. Uskoro očekujemo više informacija i od samog organizatora.

Monika Kruse @Facebook @SoundCloud
Barutana @Facebook