Lea Dobričić predstavlja treću po redu žurku novog serijala Connected!

1495
Lea Dobričić

Naša najpoznatija DJ-ica i techno diva Lea Dobričić nastvlja da se povezuje sa publlikom i širi pozitivnu energiju. Ideja ove mlade i harizmatične prve DJ dame Srbije je da se kroz svoju muziku zbliži sa publikom i da zajedno šire ljubav i pozitivan vajb. Uvek posebna, svojim nastupima izaziva intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Kao i uvek pružiće vam priliku da celu noć uživate u jedinstvenom gruvu njenih besprekornih setova i doživite još jednu noć za pamćenje.

Ovo je treća nizu žurki serijala Connected u okviru koje će Lea ugostiti mnoga velika imena, ali i promovisati mlade i neafirmisane talente u usponu kako to ona inače i čini. Ovaj put kao pravi ženski techno kvartet pored nje nastupaju, Nakadia, Nusha i Nevena Jeremić.

Connected Nakadia Nusha Lea Dobričić Nevena Jeremić Barutana

Nakadia važi za jednu veoma moćnu devojku sa Tajlanda koja je u svojoj zemlji isprovocirala pravu techno revoluciju, a zatim nastavila istim tempom ka Berlinu, Ibici i ostalim važnim gradovima svetske muzičke scene. Ona je vrhunski umetnik koji drma dancefloor-ove svojom bombastičnom energijom, neprikosnovenim mixovanjem i bezkompromisnom selekcijom jakog gruva.

Nusha je još od malena u muzici, a svoju DJ karijeru započela je 2007. i za veoma kratko vreme je stigla do momenta kada deli DJ pult sa velikim imenima poput Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela,… Pored DJ karijere takođe je postavila visoke standarde svoje produkcije izdanjima za lejblove Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio i 1Trax. Nusha je poznata da kroz svoje setove uvek predstavlja nešto novo i iz tog razloga njena karijera neprestano raste.

Lea Dobričić svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine, a od tada njenu karijeru krase brojna zavidna dostignuća. Svojom harizmom, talentom i marljivošću izazvala je pravi boom poslednjih nekoliko godina nastupajući u većini prestižnih klubova i festivala u Evropi i šire. Vrti zarazni mix deep house-a, tech house-a, minimala i techn-a, čime osvaja publiku gde god se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

Nevena Jeremić od samog početka svoje karijere gradi specifičan zvuk po uzoru na francusku i rumunsku elektronsku scenu. Ova mlada, ali već dosta popularna DJ-ica beogradske underground scene svoju inspiraciju pronalazi u jednostavnosti i minimalizmu koje pretače u svoje setove. U svom muzičkom stilu, Nevena kombinuje hipnotišuće melodije i mračniji, odsečan gruv.

Svoju ulaznicu možete kupiti po ceni od 690 RSD regularna i VIP 990 RSD na svim GIGS TIX i Eventim Serbia prodajnim mestima.

Nakadia @SoundCloud
Nusha @SoundCloud
Lea Dobričić @SoundCloud
Nevena Jeremić @Mixcloud

Facebook Event

#stayconnected