FreshWave predstavlja festivalski kamp!

872
FreshWave festival kamp

Kamp će biti smešten na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel, pored reke Vrbas, sa kapacitetom za 1000 osoba i donosi novu dimenziju zabave na šesto izdanje najboljeg festivala elektronske muzike u BiH!

Pored uvek sveže i 24 sata dostupne hrane i pića, na raspolaganju svim posetiocima biće u letnim danima preko potrebni tuševi, kako bi svi stanovnici FWF Kampa uvek bili fresh!

FWF Kamp će biti mesto gde će se naći još jedna festivalska bina, namenjena prvenstveno mladim i neafirmisanim izvođačima, čime još jednom potvrđujemo princip podrške elektronskoj sceni u BiH. Osim još jedne festivalske bine za sve stanovnike kampa biće obezbeđena zona za chill sa besplatnim 24-časovnim korišćenjem WiFi-ja. Cena smeštaja (šatorskog mesta) u FWF kampu za 4 dana, od 10. do 14. avgusta je samo 40KM (20 evra), a svoje mesto u FWF možete rezervisati vrlo jednostavno, putem online ticket servisa kupikartu.ba, a na vama je svakako samo da ponesete svoj šator.

Kamp FreshWave festival

Od 09.06. aktuelna je nova cena trodnevnih, festivalskih ulaznica, koje sad koštaju 50KM (25 evra), a u prodaji su i FWF paketi koji daju mogućnost kupovanja ulaznice i zakupa smeštaja po sniženim festivalskim cenama. Ulaznice su dostupne na kupikartu.ba i na prodajnim mestima ovog online ticket servisa. Obezbedite mesto u kampu i osetite novu dimenziju zabave na predstojećem izdanju Nektar FreshWave festivala!

Podsećamo da će na 6. FWF na tri festivalske bine, MAIN, ENERGY i MASSIVE, publici biti predstavljeni neki od najpoželjnijih izvođača elektronske ali i hip-hop muzike iz sveta i regiona, uključujući imena poput: Dubfire, James Zabiela, Mahmut Orhan, Carlo Lio, Jon Rundell, Shaded, Lexlay, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Joma Maja, Nebs Jack, DJ Woodie, Bvana, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Kandžija i Gole žene, Brutal Protest i mnogi drugi!

FreshWave festival @Facebook

Facebook Event