Organizacija XperimenT slavi rođendan 23. juna u Barutani!

921
Xperiment Buca Max Vlada Stole Barutana

XperimenT je trance DJ organizacija koja je deo naše elektronske i klupske scene od momenta njenog formiranja i u mnogome je zaslužna za njeno nastajanje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

Prve korake ova organizacija pravi još ’94 i ’95 godine organizujući nekoliko mnogo velikih dešavanja u hali 14. beogradskog Sajma. “Organizovali smo veliki ‘Positronic Brain’ na Kalemegdanu – prvi ‘open air’ party u Beogradu (1995), zatim ‘Vedama’, ‘Akvarius’, proleće u klubu ‘Industrija’, ‘Hypnotic Dance On Planet Lishka’ (Kalemegdan, 1996), žurke u Omoljici, New Year’s Eve Party u ateljeu Pedje Milosavljevića,…“.

Predstavljaći muziku, XperimenT je postao Pokret. Deo odrastanja i deo lepih uspomena, a uspomene su ono što se pamti i prepričava. Muzika je pokretač svega i ono što XperimenT-alni univerzum drži na okupu svih ovih godina.

Xperiment Buca Max Stole Vlada Barutana

U petak ćemo sa svim dragim prijateljima i dugogodišnjom publikom prolsaviti 21. rođendan organizacije. Za muziku i dobro raspoloženje zaduženi su DJ-evi: Buca, Stole, Max & Vlada.

Startujemo u 23h, a partijamo do 06h u srcu Kalemegdana, Barutani. Karte će se prodavati na blagajni kluba po ceni od 500 dinara.

Facebook Event