Metodi Hristov uz jaku domaću podršku sutra na Slobodi

704
Metodi Hristov

Ukoliko ste ljubitelj dobrog rejva sigurno već vrlo dobro znate ko je Metodi Hristov, a možda ste već imali prilike i da uživate na nekim od njegovih setova koje je priredio beogradskim party ljubiteljima. Nakon što je za Srpsku Novu godinu ostavio bez daha klabere u savamalskom Magacinu Depou na Raveolution žurci, Hristov se vraća u velikom stilu na Disco splav Sloboda 23. juna. Domaću podršku će mu pružiti Nexie, Vuk Smiljanić i Rub A Dub, a od Metodija možemo da očekujemo ono što najbolje zna – da svojim energičnim setom dovede atmosferu do usijanja.

Metodi Hristov Nexie Rub A Dub Vuk Smiljanic Disco Splav Sloboda

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jedan od miljenika prestoničkih klabera. Neguje jedinstven stil po kom je prepoznatljiv, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku “Step Outside” koja je oduševila ljubitelje tech house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i mnogih drugih, a poznat je po tome što pravi mnogo svoje muzike, kojoj posveti bar 50% svakog svog seta.

Disco splav Sloboda je novo urbano mesto na reci, letnja naslednica kultnih beogradskih klubova Mladost i Ludost. Sloboda je otvorena krajem prošle letnje sezone, a ove sezone je prebačena sa stare lokacije na Sajamski kej, gde otvara vrata svim klaberima željnim dobre muzike. Na Slobodi se u redovnom programu mogu čuti najkvalitetnija domaća DJ imena, dok se periodično organizuju i žurke sa atraktivnim gostima iz inostranstva. Sloboda mami posetioce ne samo svojim odličnim muzičkim programom, već i jednim od najlepših klupskih enterijera u gradu.

Karte za ovaj događaj puštene su u prodaju po ceni od 600 dinara, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Facebook Event