Solomun za Lufthanzu: EXIT je moj omiljeni festival

2518
Solomun

Lufthansa magazin, novine najvećeg nemačkog avioprevoznika i jedne od najpoznatijih aviokompanija na svetu, u svom najnovijem broju pitao je neke od trenutno najpopularnijih muzičkih zvezda koji je njihov omiljen muzički festival, a “neosporan vladar noći i velikih festivalskih bina” DJ Solomun izdvojio je EXIT!

Ovaj poznati producent, koji će zajedno sa jednako cenjenim house magom Dixonom nastupati na mts Dance Areni ovoga jula u specijalnom tročasovnom setu, prisetio se “neverovatnog emotivnog iskustva“ prošle godine kada je uz razigranu publiku doživeo čuveni izlazak sunca na Dance Areni.

Solomun EXIT Dance Arena Lufthansa

U daljem tekstu ovog magazina, čiji mesečni tiraž dostiže brojke od 300.000, Solomun objašnjava čar lokacije festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi i da se “EXIT festival čini kao sopstveni, jedinstveni svet“ koji “uprkos tome što privlači 200.000 ljubitelja, ima vrlo intimnu atmosferu“.

U čast jubilarnih 15 godina mts Dance Arene, nedavno je objavljen i dokumentarni film o globalnom fenomenu svetski poznate bine EXIT festivala. Film je 2016. godine snimila VICE produkcija, a u njemu se može čuti kako o čuvenoj bini govore i neke od najvećih svetskih zvezda kao što su Carl Cox, Maceo Plex, Nina Kraviz, Skrillex, ali i Solomun!

Iako se na raznim anketama vodi kao jedno od najvećih imena elektronske muzike, Solomun nije propustio da istakne da na EXIT festivalu može naći muzika za svačiji ukus, bili u pitanju bendovi ili elektronska muzika.

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama samo do 30. juna!
Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće još najkasnije do petka, 30. juna. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i spektakularni koncert Kilersa na glavnoj bini Exita u sredu 5. jula, a uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni No Sleep festival. Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul). Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.