HVALA! Heineken Lovefest među 18 najboljih festivala Evrope!

Lovefest, 29. jun 2017. – Do jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta, koje će biti održano u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta ostalo je tek nešto više od mesec dana, a posle najave do sada najsepktakularnije liste izvođača iz sveta je stiglo još jedno priznanje.

Heineken Lovefest ovog puta odabran je za jedan od 18 najboljih festivala elektronske muzike u Evropi. U konkurenciji se našlo čak 87 festivala, a oslanjajući se na kvalitet produkcije, promocije i iskustva publike izabrano je 18 veličanstvenih. Tako se festival ljubavi našao rame uz rame sa brojnim holandskim i nemačkim festivalima, kao i kultnim gruzijskim GEM festom. Osim hrvatskih festivala Sonus i Outlook, Lovefest je jedini veliki muzički događaj iz regiona kome je pripala tituala najboljeg.

U cilju promocije najzanimljivih evropskih destinacija kanadski Flight Network odabrao je najbolje elektronske i pop muzičke festivale i kako i sami kažu predstavio samo jedinstvene muzičke događaje. Celu listu možete pogledati OVDE.

Heineken Lovefest uskoro rasprodat

Posle najave imena među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Carl Craig i više od 60 izvođača koji dolaze na Fire Stage, te velkog broja bendova iz Srbije I regiona, Heineken Lovefest ima sve izglede da ovog leta ponovo doživi svoje sold out izdanje i to nekoliko nedelja pred početak spektakla.

Broj prodatih ulaznica svakog dana obara rekorde, a ove godine Vrnjačka Banja će biti domaćin gostima iz celog sveta. Prema rečima organizatora, posle brojnih svetskih nominacija, interesovanje inostrane publike je gotovo tri puta veće, pa će tako ove godine Srbiju po prvi put posetiti mladi iz gotovo svih zemalja Evrope, kao i organizovane parti grupe iz Sjedinjenih Američkih Država i Australije.

Smeštaj raspordat već početkom godine

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su već sada gotovo popunjeni, a oni koji žele da od posete festivalu naprave pravu avanturu mogu da rezervišu svoje mesto u Lovefest kampu, a sve informacije mogu se naći na www.lovefest.rs.

Karte u okviru akcije 3+1 gratis uskoro rasprodate

Akcija u okviru koje za tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno će uskoro biti rasprodata, a posle toga cena ulaznica će poskupeti. Trodnevne pakete moguće je naručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

Prethodni tekstJoš samo šest dana do Exita!
Sledeći tekstSophia Morel: „Bila mi je velika čast da nastupim sa KiNK-om“
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!