Serious Fun Weekend @ Barutana (11. i 12. avgust)

Barutana vikend 11. i 12. avgust 2017. godine.

Ovog vikenda, 11. i 12. avgusta, Barutana će biti domaćin specijlanog izdanja popularnog beogradskog parti serijala “Serious fun”!

Petak i subota u Barutani donose specijalno izdanje popularnog beogradskog parti serijala “Serios fun” pod nazivom “Serious Fun Weekend”. Dvonoćno letnje osveženje za sve tech house sladokusce pošto će za pultom smenjivati sam domaći krem ovog zvuka.

U petak veče publiku će zabavljati bitovi predstavnika jedne od pionirskih domaćih di džej organizacija “Happy People” sa velikim znalcem DJ Laletom na čelu. Deliće pult zajedno sa Petrom Cvetkovićem, Petkom i Mandićem a line up će upotpuniti podmladak organizacije LukaVi. Dok je subota ovog vikenda ozbiljne zabave rezervisana za goste. Pravo iz Sarajeva dolazi nam Zlatnichi, zatim dobro poznati miljenik publike Goya i mlade nade domaće scene Roxa, Shon i Mark Myself.

Serious Weekend Fun u klubu Barutana 11. i 12. avgusta 2017. godine.

Ekipa koja će se u petak i subotu naći za miks pultom sigurno spada u najkvalitetnije predstavnike domaćeg tech house zvuka i garantuje izuzetno kvalitetan provod za sve iskusne poznavaoce elektronske muzike. Posle kreće pauze “Seroius fun” ponovo u našem gradu!

Line Up po danima

Petak 11.08.
Lale
Petko
Petar Cvetkovic
Mandic
LukaVi

Subota 12.08.
Zlatnichi
Goya
Roxa
Shon
Mark Myself

Prethodni tekstGrotto Review: Lovefest 2017 – Dan 03
Sledeći tekstHVALA SRBIJO! Evo šta su svetske zvezde rekle o Heineken Lovefest-u!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!