Matt Nash na septembarskoj Dance Box žurci

Belgrade Vandalism i Madness Factory udružuju snage.

330
Matt Nash Dance Box Belgrade Vandalism Madness Factory Barutana

DJ i producent Matt Nash izidigao se iz Londonskih klubova i obezbedio sebi mesto u globalnoj sceni elektronske muzike, a u Beogradu će nastupiti 9. septembra u Barutani.

U organizaciji Belgrade Vandalism-a i Madness Factory-a nastupiće na Dance Box-u na Kalemegdanu. Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama poput Armada-e, Spinnin Records-a, Axtone-a i Size Records-a, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikoj septembarskoj žurci.

Matt Nash Dance Box Madness Factory Belgrade Vandalism Barutana

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Sada će prvi put nastupati u regionu i doneti potpuno originalan zvuk publici koja bude prisustvovala spektaklu, koji je samo prvi u nizu u ovoj organizaciji.

Na Dance Box-u će ga pratiti još 7 DJ-eva iz regiona. Događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, a osim vrhunskih izvođaća očekuju vas i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Informacije o line up-u će biti dostupne uskoro, a ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, količine su ograničene, dok je početna cena 590RSD.

Facebook Event