Objavljen kompletan Line Up Belgrade Techno Festivala

#podrzidomace!

1199
Belgrade Techno Festival Barutana Kalemegdan

Bliži se drugi po redu Belgrade Techno Festival koji će se održati u kultnoj Barutani 01. i 02. septembra. Na veliku radost svih ljubitelja techno zvuka u najurbanijem kutku Kalemegdana tokom dve večeri za miks pultom smenjivaće se vodeća imena beogradske techno scene od njenog nastanka pa do danas.

Ceo line up konačno je poznat, a BTF spremio je mnoga lepa iznenađenja među kojima i najavljivanje nasutupa čuvene Tehnika 8×8 koja se posle deset godina ponovo okuplja specijalno za ovu priliku! Naravno tu su i neizostavna imena ovakvog događaja, legendarni stari znalci i nosioci scene Boža Podunavac, Vlada Janjić, kao i ništa manje važan pionir starije generacije Goran Zmix Kovačević, ali i mlađe među kojima je Kobaya. Da će ovo biti nesumnjivo najluđi provod leta govori i ostatak line up-a koji je sačinjen od svih najaktuelnijih i neizostavnih imena domće techno scene: Filip Xavi, Luka Concrete, Bojan Vukmirović, Mudrost, Mihajlo, Speedy, Kaen, John Belk i Kid Kimi!

Domaći techno DJ-evi imaju veliku podršku beogradske publike. To su njihovi miljenici koji su uvek traženi i slušani i baš zbog toga nastao je prvi beogradski isključivo techno festival sa posebnom misijom. Promovisanje domaće techno scene kao i isticanje kvaliteta i postojanosti domaćih producenata i izvođača koji često budu u senci velikih stranih imena koja nas dosta često posećuju. Da je ova potreba prepoznata dokazuje i neverovatna posećenost prvog po redu festivala kada je prošlog septembra kroz Barutanu promarširalo 3200 posetilaca. Kako je ovo potvrtda misije, autentičnosti i cilja festivala organizatori žele da nastave sa slanjem iste poruke – #podrzidomace!

Belgrade Techno Festival line up izvodjaci Barutana Kalemegdan

Od čuvene Industrije, Monda, Kuće, Andergraunda, Bejsmenta pa do Barutane, Beograd oduvek je negovao techno kulturu i njene “hramove” u kojima se uvek kvalitetno rejvovalo uvek do jutra. Novu priliku da uživaju u svom omiljenom žanru imaće svi techno zaljubljenici 01. i 02. septembra u beogradskoj Barutani na drugom isključivo techno festivalu u Beogradu. Biće to definitivno događaj za pamćenje kako ga naša prestonica u potpunosti zaslužuje, a uz to i na mestu koje je jedno među lokacijama na kojoj je rođen i stasao današnjem uspehu!

Uskoro informacije o prodaji karata, a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i Belgrade Techno Festival Event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao.