PURE – fudbalski teren u Kruševcu postaje mesto za RAVE

1111

U subotu, 26. avgusta, u Kruševcu će se održati PURE event i ugostiće nekoliko imena sa domaće DJ scene. Kako se u tom gradu ne održava veliki broj ovakvih događaja, organizatori će se potruditi da se ovaj dugo pamti i postavi standard za buduće, kako ozvučenjem tako i rasvetom.

Kao headliner publiku će zabavljati jedan od naših najpoznatijih DJ-eva – Marko Nastić. Pored njega tu je i pobednik Beat Talents takmičenja Mene kog je baš Marko Nastić remixovao na izdanju “Keep On” za Sake & Vinyl. Uz to Mene je svakako najuspešniji DJ i producent koji nam dolazi iz Kruševca s obzirom na to da je nastupao u Francuskoj, Švajcarskoj, Sloveniji i drugim zemljama Evrope uz izdanja na etiketama kao što su Tzinah Records, Innocent Music, Baile Musik i mnoge druge. Uz Mene-a tu će biti i lokalni DJ i iskusni selektor Igor Antić. Za zagrevanje publike biće zadužen, takođe, lokalni DJ tandem Giltek i Worad.

PURE Marko Nastic Mene Krusevac

Cena regularne karte u pretprodaji je 300 dinara, a na ulazu 400. Obezbeđen je i VIP limitiranog kapaciteta, a karta za ovakav vid praćenja žurke je 600 dinara. Za više informacija posetite Facebook Event.