Techno Bdays – 16 sati rođendanske žurke!

1274

Peter Portman i Predrag Janus vas pozivaju na rođendansko izdanje zabave u KPTM-u 26.08.2017 sa početkom u 17h. Prošle godine smo vam pripremili jedinstveni dvanaestočasovni maraton, dok ove godine vam dajemo čak 16 sati muzike! Ovaj put imamo gosta iz AmsterdamaDEXON – koji će uveličati i ujedno proslaviti zajedno sa nama svoj rođendan. Pored njega svoj doprinos će doneti i Mancha (jedan od osnivača Belgrade Afterhours-a), Calavera Manya (projekat u kome se savršeno prepliće balearika i etno-organska muzika i vlasnik etikete RITUAL), pančevački as prepoznatljiv po svom zvuku i produkciji Miloš Vujović, kao i mlada nada u svetu produkcije MANTON uz takođe jednog mladog perspektivnog DJ-a Teo Trunk-a.

Techno Bdays

Dobro došle su sve duše naoružane toplom naravi kojima i ne treba napominjati da ponesu samo osmeh sa sobom 🙂

Ova dva dragulja su se potrudila da opravdaju prošlogodišnju žurku tako što će spremiti još veće rođendansko slavlje uz podršku naših prijatelja, lokalnih heroja DJ-eva i inostranih zvezda!

PORTMAN x JANUS TECHNO B-DAY BASH LINE UP

DEXON (NL) InDeep’n’Dance Records
https://www.soundcloud.com/dexon
https://www.indeepndance.net

Dexon se uspostavio kao talentovani Dj i producent. Tokom svog boravka u Amsterdamu, obišao je svet nastupajući u mnogim klubovima i nastupao rame uz rame sa umetnicima kao što su Marco Carola, Mark Antonio, Jeff Mills, Danni Hovells, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Uto Karem, Alberto Ruiz itd. Akcenat važnog uspeha njegove same karijere jeste nastup na Exit Festivalu, vodeći svetski događaj. Dexon-ov projekat nazvan Techno Tuesday Amsterdam dobitnik je prestižne nagrade Golden Gnome za “Best Club Night 2016” u Holandiji koja je uručena od strane Dave Clarke-a. Oba koncepta održavaju se u Legendarnom klubu Melkveg.

Techno Tuesday Amsterdam – The Best Club Night 2016 Announced by Dave Clarke

MILOS VUJOVIĆ / TAUTEN
https://soundcloud.com/milosvujovic
https://www.mixcloud.com/milosvujovic

MANCHA / Lapsus / A Must Have Rec.
https://soundcloud.com/manchaofficial

MANTON / A Must Have Rec. /
https://soundcloud.com/mantonmusic

CALAVERA MANYA / RITUAL
https://soundcloud.com/calavera-manya-music

TEO TRUNK / RITUAL
https://soundcloud.com/teo-trunk

Facebook Event