Rezident najluđeg kluba u Amsterdamu Dexon stiže u KPTM!

1294
Dexon

Dupli rođendan Peter Portman-a i Predraga Janusa ove subote 26. avgusta je poseban razlog za slavlje koje će se tom prilikom održati u klubu KPTM i to od 17h. Ovo specijalno slavlje uveličaće Dexon koji nam ovog puta dolazi sa koferom amsterdamske scene, nekim novim trakama i zaista posebnom energijom, a koji će ujedno zajedno sa nama proslaviti i svoj rođendan.

Pored ova tri vrsna artista za dekovima će se smenjivati i neki od najpopularnijih i najboljih lokalnih DJ-eva kao što su Calavera Manya, Manton, Teo Trunk, Mancha i Miloš Vujović.

Dexon vlasnik InDeep’n’Dance Records iz Amsterdama koja je proglašena i za najbolju prodavnicu ploča u Holndiji sudeći prema sajtu DJ Mag NL. Pred ovog je rekord lejbla koji se vrtoglavom brzinom razvija, Dexon je pokretač i organizacije KRAFT Amsterdam i čuvenog koncepta Techno Tuesday Amsterdam, koji je proglašen za najbolji klupski concept 2016. od strane Golden Gnome Award iz Holandije.

Iako je rezident najboljeg kluba u Amsterdamu, DJ Dexon je nastupao širom sveta u nekim od najpopularnijih klubova uz najveća imena elektronske scene kao što su Marco Carola, Mark Antonio, Jeff Mills, Danny Howells, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Uto Karem, Alberto Ruiz itd.

Prošle godine smo vam pripremili jedinstveni dvanaestočasovni maraton, dok vam ove godine dajemo čak 16 sati muzike i grandiozno rođendansko slavlje u KPTM bašti pod palmama.

Peter Portman

Dobro došle su sve duše naoružane toplom energijom kojima i ne treba napominjati da ponesu samo osmeh sa sobom.

Ova maratonska žurka počinje od 17h, a svi posetioci koji dođu do 20h imaće besplatan ulaz. Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook Event-u.