Peter Portman sledeće srede nastupa na Malti

734
The Electronic Factory Playa Del Sol

Poslednje srede u mesecu avgustu u lidu Playa Del Sol na Malti održaće se još jedna celodnevna sesija u režiji The Electronic Factory ekipe. Ova sreda, 30.08 neće biti baš nalik na prethodne, jer za ovaj tim ljudi ovo je prva godišnjica postojanja i u to ime domaćinima sa Malte pridružiće se dva gosta iz Beograda – Peter Portman i Irried Groove, a za pultom će se istog dana naći i Alekshhh, Milos B, DJ Flo, Mama’s Boy, Milli On Air i The Interpreterr. Dakle jedan predivan doživljaj koji ćete moći pratiti uživo na stranici The Electronic Factory.

Kada je reč o gostima večeri to su dva DJ-a i producenta koja su iskusila publiku širom Evrope i sa razlogom se očekuje beskompromisan kvalitet. Naime, Peter Portman je potvrdio, još u ranom dobu, da može stajati čvrsto na zemlji, ali ipak posedovati i takmičarski duh. Jedan od njegovih uspeha je pobeda na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju. Takođe, jedan je od finalista burn Residency takmičenja na Ibici 2016. godine. Vrteći smelo gotovo svaki put iznenađuje publiku na podijumu i istovremeno ih čini zadovoljnim zahvaljujući pažljivom odabiru house i techno muzike koja objedinjuje svetsku kulturu kroz nezaboravan zvuk i melodiju.

The Electronic Peter Portman Irried Groove Factory Playa Del Sol

Irried Groove će svakako ostati zapamćen kao neko ko je već sa osamnaest godina ostavljao bez daha publiku svojim setovima koji su fuzija mnogih pravaca elektronske muzike, ali u principu house u najboljem smislu te reči uz primese raznih podžanrova ovog pravca elektronske muzike. Sama organizacija je u prvoj godini postojanja konstantno bila aktivna u polju promocije elektronskog zvuka i polako oko sebe okuplja istomišljenike u sve većem broju, a od pre nekoliko meseci sadržaje u režiji ove organizacije možete slušati i u Prodavnica baru u Beogradu pored programa koji se takođe redovno održava u Playa Del Sol na Malti, a učestvovali su i u ovogodišnjoj epizodi The Ministry of Sound. Bilo kako bilo ovi momci ostaju čvrsto na zemlji i neprestano rade na sebi kako bi svima onima koji sada već njihov rad prate neko vreme pružali što bolje i veće zadovoljstvo svojom muzikom i ova godišnjica će zapravo označiti početak nove etape postojanja organizacije gde će se akcenat staviti na razmenu iskustava između DJ-eva i producenata.

Nakon Peter Portman-a i Irried Groove-a za godišnjicu sledeće nedelje na ostrvu su gosti Dee i Vuk Smiljanić. Na jako lep način u predivnom ambijentu biće privedena kraju letnja sezona, a iz organizacije kažu da ćemo uskoro biti obavešteni i o njihovim planovima za zimu.