Blender 22. septembra organizuje žurku za okorele tehnaše

1024
Enrico Sangiuliano Ramiro Lopez

Blender ovog puta melje tvrdim techno bitovima i klaberima gladnim ovakvog zvuka dovodi pravu poslasticu! 22. septembra u Barutanu nam stižu jedni od lidera nove techno generacije i predstavnici više nego poznate Drumcode etikete, Enrico Sangiuliano koji na Beatport-u drži drugo mesto najprodavanijih artista svih muzičkih žanrova i Ramiro Lopez, ime o kojem će se tek pričati.

Enrico Sangiuliano, najprodavaniji artist Beatport-a 2016. je producent, performer i inžinjer zvuka iz Italije, najpoznatiji po po svojoj jakoj, masnoj i ozbiljno zaraznoj techno produkciji. Svoju karijeru započeo tokom 90ih kada je već pravio muziku na kompjuteru i vrteo po ilegalnim žurkama po severnoj Italiji i time odmah skrenuvši pažnju na sebe. U svojoj produkcijskoj karijeri od samog početka niz uspeha se ne zaustavlja, njegove trake konstantno su među najprodavanijim na Beatport-u. On izdaje za popularne lejblove Drumcode, Truesoul, Tronic, Octopus Recordings, Gem Recordings, a takođe je član mnogih svetskih showcase događaja kao što su Loveland, Drumcode, Gem Bookings i Suara. Ukratko, Enrico Sangiuliano trenutno je jedan od najtraženijih imena Drumcode etikete. Poslušajte nasvežiji Enricov set ovde.

Blender Enrico Sangiuliano Ramiro Lopez Barutana

Ramiro Lopez tokom 2006. napravio je skok u muzičkoj produkciji, istraživanjem i sticanju znanja, iskustava, i postepenom definisanju svoje melodije. Trenutno je nezaustavljiv u ideji na kojoj svakodnevo radi, a to je da postane sve bolji iz čega mu je stvaranje definitivno postalo način života. Njegova toliko velika predanost radu rezultirala je izdanjima za etikete Drumcode, Intec, Octopus Records, Toolroom Trax, Terminal m, SCI + TEC, Bedrock, Cecille, Noir, Defected, Tronic,… Pored svega ovoga, on je i aktivan član Suara platforme. Točak se ne zaustavlja, Ramiro brzinom svetlosti napreduje gradeći svoju karijeru.

Za DJ pultom kao domaća techno podrška Ilija Djokovic i Nikola Mihailović.

Okoreli tehnaši, vidimo se 22. U Barutani kada će zidine brujati Drumcode basovima!

Svoje ulaznice možete kupiti na svim Eventim i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 890 RSD za regularne i 1390 RSD za VIP.

Enrico Sangiuliano @Facebook @SoundCloud
Ramiro Lopez @Official Site @SoundCloud

Facebook Event