Pogledajte šta vas očekuje ove subote na Mythologia konceptu!

581
Hot Mess

U eri u kojoj elektronska muzika doživljava svoj vrhunac, Ritual Records pravi korak dalje i poziva Kalabrese & Rumpelorchester, koji ce vam predstaviti sasvim novo iskustvo, putovanje kroz magiju, mistiku, istoriju i kulturu, koncept Mythologia.

Na Ušću dveju reka, na mestu sa jednim od najlepših pogleda na stari grad i Kalemegdansku tvrđavu, na splavu koji odiše egzotikom, splavu Hot Mess, u časove sutona, drevna bića slavenske mitologije pridružiće se proslavi života, hrane, ljubavi i muzike.

Ritual Records Kalabrese Calavera Manya Teo Trunk Rudhaman Sophia Morel Hot Mess

Kao obožavaoci ethno house zvuka, bićete u jedinstvenoj prilici da dotaknete i porazgovarate sa božanstvima i mitskim stvorenjima starim čak 3000. godina, uživate u zalasku sunca i živim performansima lokalnih umetnika, izvrsnoj hrani i osvežavajućem piću, a sve to na prvoj u nizu Mythologija žurki.

Incoming at Ritual…

Every new chapter begins with Ritual… ☸——————-Ritual Records pres. Mythologia /w Kalabrese (Zurich) – 2nd Sept

Posted by Ritual Records on Donnerstag, 24. August 2017

Događaj je humanitarnog karaktera te je ulaznica na žurku u vidu poslate sms poruke 199 na broj 3030. Novac ide u prilog akciji “Bitan je život”, a više informacija možete dobiti putem sajta www.budihuman.rs.

Line Up:

Kalabrese @SoundCloud @Official Site

Support:
Calavera Manya / Ritual Rec
Sophia Morel / Beat
Rudhaman / Ritual Rec
Teo Trunk / Ritual Rec
M.U.T.O.R. / Beat

Ritual Records @SoundCloud