Christian Hornbostel i Hertz na 40. izdanju Tauten etikete

681
Tauten

Osim informacija o velikoj Modular Journey žurci, koja nas u režiji Tauten-a očekuje u klubu Drugstore, 15. septembra, iz poznate srpske etikete stižu vesti i o 40. izdanju. Veliki jubilej domaći label obeležiće EP-jem koje potpisuju techno legende Christian Hornbostel i Hertz!

RangesEP objedinjuje četiri trake – dva originala i dva remiksa. Prvi original, “Orbital Range“, potpisuje Christian Hornbostel. Ovu techno traku remiksovao je legendarni Hertz, i ona je drugo izdanje EP-ja. Još jedan original, “Reverse Range“, pokazuje potpuno drugačiju stranu Hornbostel-ove produkcije, a karakteriše je lakši stil i primetan house uticaj. Ovu traku za remiksovali su DJ Murphy i Elton D.

Christian Hornbostel Hertz Ranges EP Tauten

Još od osnivanja 2014. godine, Tauten je pratio evoluciju techno zvuka kombinujući radove afirmisanih imena i neafirmisanijih talenata. Nakon što su imena poput Reiner Zonneveld-a i Eric Sneo-a postala deo Tauten familije, posle brojnih predstavljanja u svetskim magazinima, osvajanja Beatport lista i otkrivanja mladih artista koji su sada podigli karijere na najviše nivoe, Tauten stiže i do jubilarnog 40. izdanja.

Release date je 18. septembar, a izdanje je trenutno dostupno za preslušavanje i pre-order na Beatport-u.