Heineken Lovefest predstavio aftermovie koji će vas ostaviti bez teksta

2188
Lovefest 2017 Aftermovie

Posle ovogodišnjeg rekordnog Heineken Lovefesta, kojeg su posetili mladi iz više od 36 zemalja sveta, festival ljubavi je objavio i aftermovie. Kao da sva iznenađenja do sada nisu bila dovoljna Lovefest je prevazišao sva očekivanja i predstavio nesvakidašnji petominutni film.

U filmu o ovogodišnjem festivalu glavne uloge ima zaljubljeni par, a radnja je smeštena u daleku 2059. godinu. Prema brojnim komentarima fanova aftermovie za Heineken Lovefest 2017 pomerio je granice i prevazišao očekivanja mnogih, a organizatori najavljuju da iznenađenja tek predstoje.

Još dva velika Lovefest događaja do kraja godine
Već na početku jedanaestog izdanja festivala ljubavi, organizatori su najavili nove događaje koji nas uskoro očekuju u prestonici. Prvi u nizu je Lovefest Fire, koji će 7. oktobra biti održan u Hangaru (Luka Beograd). Zvezda večeri biće Chris Liebing, DJ koji je ove godine “zapalio” vatrenu binu Lovefesta. Pre njega nastupiće i DJ Deep, poznati producent koga ste ove godine imali priliku da slušate na Energy Stage-u. Domaća podrška biće Nikola Vemić i Nevena Jeremić.

Lovefest Fire Chris Liebing DJ Deep Hangar Luka Beograd

Lovefest Experience 24. novembra u BelExpo Centru
Posle prošlogodišnjeg uspeha i nesvakidašnje saradnje Simfonijskog orkestra RTS-a i Jeff Mills-a, maestro Bojan Suđić će ove godine zajedno sa više od 60 članova Orkestra nastupiti sa legendom Detroit techno-a Derrick May-om i svetski poznatim pijanistom Frančeskom Tristanom.

Lovefest Experience Francesco Tristano Derrick May BelExpo Centar

Ulaznice za oba događaja su u prodaji u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa i mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs. Karte se mogu kupiti i online, a više informacija o tome možete saznati ako skinete aplikaciju Lovefesta.

Naše utiske sa ovogodišnjeg festivala ljubavi možete pročitati ovde (Dan 01), ovde (Dan 02) i ovde (Dan 03), a YouTube plejlistu sa 37 video snimaka ovde.