Ilija Djoković otvara vrata žurke Adriatique i Woo York 14. oktobra u Hangaru

800
Adriatique Woo York

Naš mladi DJ i producent Ilija Djoković ovoga puta predstaviće se u malo drugačijem svetlu od onoga što je publika do sada navikla i samim tim pokazati svoju muzičku širinu i raznolikost. Njegov opening set niže bitaže biće fuzija deep, progressive i disco house zvuka što će napraviti savršenu uvertiru u fenomenalno muzičko veče koje predstoji.

Nakon Ilije u miks pultu smeniće se dva više nego interesantna DJ dua.

Adratique koji su dosta popularni i poznati domaćoj publici kako po svojoj muzici tako i po velikoj Diynamic etiketi sa koje dolaze. Njihovo partnerstvo ujedinjeno je pod idejom i željom da uspostave jedinstveni zvučni potpis kojim će se povezati sa publikom koja razume i poistovećuje se sa mišljenjem da je muzika meditacija. Ovaj zajednički pristup DJ-ingu može se opisati kao rad istinskih selektora zvuka koji je istovremeno veoma raznovrstan, a sa time i još uverljiviji. Njihova muzika predstavlja putovanje kroz izabrane melodije techno ili deep zvuka, veoma energične, sa konstantnom napetošću, koja se oslobađa brejkom kada publika ostaje bez daha.

Adriatique Woo York Ilija Djokovic Blender Hangar

Blender prvi put beogradskoj publici predstavlja ukrajinski producentski duo Woo York koji su jedni od aktuelnih trendsetera novog techno talasa. Svojim specifičnim snažnim, mračnim, ali u isto vreme sofisticiranim zvukom a ujedno i unikatnim live nastupom probili su se i postavili među lidere elektronske muzičke underground scene. Woo York beleže do sada veoma jaka izdanja i postali su deo kultnih lejblova poput Afterlife, Life & Death, Soma i Dystopian.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima po trenutnoj ceni od po ceni od 790rsd i 1290rsd (VIP).

Prethodni tekstBG rapsodija uz stare i nove techno bogove!
Sledeći tekstGOYA – October Top10 Chart