NMNJ otvara zimsku sezonu Privilege žurki u Kragujevcu

1570
NMNJ Privilege Trezor Kragujevac

Privilege ekipa iz Kragujevca sa velikom euforijom započinje drugu zimsku sezonu. Zahvaljuju se svima na sjajnim letnjim noćima provedenim u bašti kluba Trezor, kada su njihove žurke imale jako pozitivan šmek.

Sada se projekat ponovo premešta unutar kluba, kako su i započeli priču, što inače veliki broj njihovih fanova jako podržava. S obzirom da je leto bilo za nijansu laganije po pitanju glasnog zvuka, ponovo se vraća groove u nezaboravnim noćima provedenim u klubu.

NMNJ Mark Andresson Privilege Trezor Kragujevac

Kragujevačka klabing scena raste i razvija se zahvaljujući mladim snagama i ekipama koje jako podržavaju kvalitetnu elektronsku muziku. Party brend pod imenom Privilege ima za cilj da stvori vrhunski pozitivan vajb i svojim žurkama doprinese veliki užitak svim gostima i fanovima ove muzike. Žanrovi koji krase noćne sate provedene u klubu uglavnom su deep house, deep-tech i tech house. Privilege žurke se održavaju četvrtkom kao velika nadogradnja na party vikend u klubu Trezor u Kragujevcu. Preporučujemo Vam da posetite ove žurke, đuskate do zore i budete privilegovani uživajući u odličnoj muzici.

NMNJ aka Nemanja Vujic je mladi DJ iz Požarevca koji će imati priliku da otvori zimsku sezonu Privilege žurki. Iako je dugo deo klabing ekipe, osmelio se da počne da vrti krajem 2015. serijom žurki “Filthy Beats” u Monsun baru. Nakon toga radio je u mnogim poznatim gradskim klubovima kao sto su Tube, Gadost, Dot, Drugstore, kao i na festivalu Dev9t. U njegovim setovima se uglavnom prepliće minimalniji house i tech house zvuk. Kao lokalna podrška za DJ pultom će se naći Mark Andersson.

Privilege @Facebook

Facebook Event