Calavera Manya i Peter Portman All Night Long od sad u Mladosti!

722

Prva u nizu žurki koje će Calavera Manya i Peter Portman predstaviti jednom mesečno u klubu Mladost počinje večeras. Njihov All Night Long set biće prožet razni uticajima house i techno muzike kojim su ovi momci godinama bili oblikovani. Uz razne varijacije house žanrove kao što su deep, tech, progressive house – biće posebno prezentovan i ethnorganic žanr koji oni kultivišu na svojoj Ritual Records etiketi. Prema njihovim rečima:

“Ovo je nešto jako zanimljivo za nas, jer uglavnom ljudi žele da radite sat i po ili dva gde nemate dovoljno vremena da izgradite set na pravi način i da opipate puls publike. Zahvalni smo što je Mladost odlučio da nam ponudi subotnju rezidenturu gde ćemo uz naše setove i posebna gostovanja biti tu da prenesemo dobar vajb na Sava Malu.”

Calavera Manya i Peter Portman su uigrani odavno, pogtovo kao rezidenti Sunday Beat-a, a prvi nastup im je bio na Oranje žurci kada su u b2b setu oduševili domaće klabere. Pogledajte snimak dole i za više informacija posetite event OVDE.

Calavera Manya @ Facebook
Calavera Manya @ SoundCloud

Peter Portman @ Facebook
Calavera Manya @ SoundCloud

Ritual Records @ SoundCloud