Shiroko Project otpočinje rezidenturu u klubu Dot

387
Markus Klee

Od ove nedelje klub Dot kreće da radi i sredom. Predstavljamo vam novi serijal žurki Shiroko Project koji je već uspešno pravio niz žurki u Beogradu pod vođstvom svog osnivača Dave Floyd-a. Prve srede u goste nam dolazi Markus Klee DJ i producent iz Berlina koji je za veoma kratko vreme postao sinonim energičnog groovy techno i tech house zvuka.

Shiroko Project je underground projekat, nastao u prestonici rejva, ostrvu Ibiza, gde je osnivač ovog projekta, Dave Floyd, bio dugogdišnji DJ legendarnog kluba Bora Bora. Ovo je drugi alias prepoznatljiv po techno i tech house produkciji, koji je ubrzo pridobio verne sledbenike rejv publike jednog od najpoznatijih ostrva sveta.

Ekipa poštovalaca ove ideje zajedno se ujedinila i nazvala svoj pokret jedinstvenim imenom Shiroko Project. Ideja projekta je ta, da je on je više od nekog party brenda ili još jednog među DJ aliasima, jer ova rejv familija svoj jedinstveni vajb Ibize predstavlja publici i klubovima širom sveta.

Markus Klee je za veoma kratko vreme postao sinonim energičnog groovy techno i tech house zvuka. Sa bazom u Berlinu ovaj DJ i producent veoma je dugo nezamenljiv deo berlinske scene. Njegova prva DJ iskustva bila su veoma spontana, a njegov talenat isplivavao je na površinu tokom nekoliko after paty-ja na kojima je usavršavao svoje veštine i samouko eksperimentisao.

Shiroko Project Markus Klee Dot

Markus Klee poznat je po svojim nastupima u berlinskim klubovima Ritter Butzke, IPSE, Suicide Circus i Weekend, a takođe se i internacionalno predstavlja na sceni ma Italije, Španije, Holandije, Austrije, Srbije, Švajcarske i Tajlanda. Tokom 2015. počinje da izdaje svoju produkciju na sopstvenom lejblu Konzeptions koji je osnovao zajedno sa kolegama SoKool i Mr. Schug, a pored toga izdavao je i za Lapsus Music i Patent Skillz lejblove.

Markus Klee @Facebook @SoundCloud
Shiroko @Mixcloud

Facebook Event