Goya, Runy i Tijana Kabić otvaraju stari/novi klub u Somboru

1199
Goay Runy Tijana Kabic

Somborci su se često i rado provodili u klubu Stendhal, Tik – Tak, Athina & Margo, kako se sve nekada zvalo ovo mesto. East End Dubs, Joma Maja, Vladimir Aćić, Goya, Natasha, Chrono, Mad Matt – samo su neka od imena koja su se ovde našla za mix pultom, a sada je na redu novo otvaranje.

Stendhal Rooms Club će za vas svoja vrata prvi put otvoriti poslednje oktobarske subote, kada će vas zabaviti dobro poznata ekipa za koju možemo reći da predstavlja tipične predstavnike vojvođanskog zvuka.

Stendhal Rooms Club Goay Runy Tijana Kabic Sombor

Goya – koga definitivno nije potrebno posebno predstavljati: reći ćemo samo da je bez sumnje miljenik somborske publike, a s obzirom na to da već neko vreme nije nastupao u našem gradu, ne sumnjamo da će privući brojne poklonike masnog tech zvuka po kom je prepoznatljiv i poznat.

Runy je drugi momak iz komšiluka kog ćemo ugostiti ove večeri: ovaj odlični DJ za kratko vreme od izletišta “Potok” je napravio jedno od najboljih Open Air klubova u našoj državi, sem toga – nedavno se bacio u produkcijske vode, te pokrenuo i label na kom su se do sada sem njega našli Marko Nastić, Petar Cvetković, Zlatnichi i Goya.

Uvertiru za njihove setove napraviće najpoznatija somborska DJ-ica Tijana Kabić.

Žurka počinje od 23h, ulaz se naplaćuje 250 dinara, a mi vam obećavamo odličan provod i radujemo se druženju do jutra!

Facebook Event