In Dark Rooms započinje novu eru žurki u KC Gradu

1029
In Dark Rooms Bass Maze Bruce Le Blonde KC Grad

KC Grad i Bass Maze su udružili snage i predstavljaju vam In Dark Rooms, prvu u nizu žurki novog brenda u Srbiji. Ovom prilikom, pozivaju se svi muzički zaluđenici, noćna stvorenja željna plesa u prostoru sa prigušenim svetlima, da se izgube u hipnotišućim zvučnim talasima koji se razlivaju podijumom.

Povesti ljude u vožnju, avanturu,… Sve je priča. Postoji priča iza svake noći, vođena vibracijom zvuka, ispričana kroz muziku. To je ono što iskusimo plešući u zamračenim prostorima. Nije stvar u masivnim, agresivnim techno bitovima koji se lome iz velikih zvučnika, poenta je u stvaranju atmosfere koja vas polako obuzima. Prvi korak ovog putovanja počinje glatkim prelazima Synth-Pop i Indie Dance groove-a, i razvija se kroz eklektičnu selekciju Cosmic Disco-a, Nu Disco-a, do Deep Tech House-a. A onda vas odjednom tribal bitovi i duboki basovi uvedu u sonični tunel, i to je to. Zarobljeni ste. Melodični zvuci Deep Techno-a vas dižu, animalistička iskonska priroda elektronske muzike obuzima vaše telo, isprepletani Tech House i Afro ritmovi vas sve više zagrevaju, krećući se ka Progressive House-u i Techno zvucima koji vas vode na roller coaster vožnju. Ali tu je uvek i nešto neočekivano, neobično iznenađenje. Možda neki retki New Wave, Italo ili Krautrock zvuk, bačen u vatru seta da vas natera da pogađate, ne znajući gde će vas ovaj lavirint odvesti.

In Dark Rooms će za pultom imati dinamični duo dva muzička freak-a, koji su godinama unazad dovodili atmosferu do usijanja u klubovima širom sveta. David Wachtel aka Bass Maze, je eklektični DJ iz Perua, zaljubljenik u muziku, koji već 16 godina pušta u glavnim party gradovima na svetu, uključujući duge rezidenture u popularnim klubovima, barovima i festivalima Barselone, Tel Aviva, Cikaga, Lime, Beograda, Abu Dabija,… On je osnivač i producent “The Funky Monkey” i “BITE ME! Sessions” brenda žurki koje su se održavale 2010. i 2012. godine u Limi (Peru). Bio je i domaćin popularnog online radio show-a na “Estacion La Raza” stanici iz Meksiko Sitija. Od 2015. godine, u saradnji sa KC Gradom iz Beograda, svoj funky talas doneo je i srpskoj publici svojom “AFRODISIA” serijom žurki. Sada je vreme za novu avanturu In Dark Rooms.

Bass Maze

Rame uz rame sa Davidom, kao specijalni gost, nastupiće njegov dobar prijatelj Igor Zorić aka Bruce Le Blonde, svetski putnik srpskih korena koji kruži planetom u proteklih 12 godina, puštajući u najpoznatijim klubovima Beograda, Londona, Los Anđelesa, Dubaija,… Zorić je pravi majstor svog posla i zna kako da dovede atmosferu do usijanja, što je i dokazao kao DJ izbor klijenata visokog profila, puštajući na privatnim žurkama i događajima na kojima su se zabavljale zvezde poput Madonne, Rolling Stonesa, Scarlet Johansson, Salme Hayek, Cesarie Evora, i mnogi drugi.

In Dark Rooms žurkama započinjemo novu eru u beogradskom klabingu i to u petak 20. oktobra u KC Gradu sa početkom u 23:30h. Ulaz će se naplaćivati 250 dinara.

Facebook Event