Len Faki ruši Berlinski Zid 9. decembra na Beogradskom sajmu!

596
Berlinski Zid

Legendarni nemački DJ i producent Len Faki stiže nam 9. decembra na Berlinski Zid koji će se održati na Beogradskom sajmu sa početkom u 22h. Ovaj berlinac važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu techno muzike, svrstava se u pionire nemačkog techno zvuka i oduvaće prestoničku publiku!

Nema bitnog kluba i događaja, na kome Faki u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije nastupio. Osim što je redovan na prestižnim festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Timewarp i WMC Miami, on je i rezident najpoznatijeg underground kluba u Evropi – berlinskog Berghaina. Vlasnik je kultnog labela “Figure”, koji je najviše zaslužan za oblikovanje, nastanak i proboj onoga što se danas zove – karakterističan berlinski techno zvuk. Ne sme se zaboraviti da izdaje i za kuću “Ostgut Ton”, koja važi za jednu od najprestižnijih u Evropi. Faki je veliki proboj na sceni napravio 2003. godine sa hitom “Just A Dance”, a od tada nema značajnog imena koje nije vrtelo njegove trake. Richie Hawtin, Ben Klock, Speedy J, Chris Liebing, Adem Beyer i Marcel Dettman samo su neka od slavnih imena čiji su setovi nezamislivi bez Fakijevih traka, a i jedan je od miljenika čuvenog Carl Coxa.

Len Faki Berlinski Zid Beogradski sajam

Berlinski Zid predstavlja koncept koji je do sada domaćoj publici uspešno prenosio duh nemačkog klabinga i kvalitetnog techno zvuka uz pažljivo rađen audio/vizuelni spektakl koji ovaj događaj diže na svetski nivo.

Ulaznice po promo ceni od 900 rsd za regularne / 1300 rsd za VIP možete kupiti na svim blagajnama Eventim Serbia, DD Tickets, GIGS TIX i ticketshop.rs.

Facebook Event