James Cole na 6. Profond žurci u klubu DOT

525
James Cole

U četvrtak, 26. oktobra u klubu DOT Profond Showcase Session 006 predstavlja pionira i legendu mađarske elektronske scene James Cole-a uz domaću podršku potpisanika Profond etikete.

Profond James Cole Mark Myself Ascalon Shon Dot

Janos Bozoki poznatiji pod svojim umetničkim imenom James Cole jedna je od najuticajnijih i multitalentovanih figura sa mađarske scene elektronske muzike. On nije samo DJ već je i promoter, vlasnik kluba, organizator festivala, grafički dizajner i osnivač i urednik Mađarskog DJ Magazine-a. Nedavno je osnovao i svoju etiketu “Alliwant Music” i započeo je svoju producentsku karijeru. James je bio i DJ rezident, promoter i renter legendarnog kluba Korona Kecel od 2003. gde je bukirao mnoga legendarna imena kao što je Marco Carola, Dubfire, Sasha, John Digweed i mnogi drugi.

Kao DJ James je puštao u svim dobro poznatim mađarskim klubovima i na festivalima: Sziget Festival, Balaton Sound, B my Lake, Bonusz Festival. Njegov stil je mešavina deep-a, melodičnog tech Chicago i Detroit house-a kojim stvara jedinstveni stil gde god da pušta.

James Cole
James Cole

Drugo i treće izdanje sa njegove etikete su doživeli veliki uspeh i DJ-evi kao što je Marco Carola su puštali trake koje su pored toga podržane i od strane velikih umetnika poput Hot Since 82, Reboot, Stacey Pullen, Matthias Tanzmann i mnogih drugih.

Domaću podršku pružiće Mark Myself, Ascaloon i Shon.

James Cole @Facebook @SoundCloud
Mark Myself @Facebook @SoundCloud
Ascaloon @Facebook @SoundCloud
Shon @Facebook

Facebook Event