Paul Kalkbrenner Live prvi put u Beogradu

985
Paul Kalkbrenner

Blender nastavlja niz prvoklasnih artista i 24. novembra Beograd će po prvi put imati priliku da čuje jedno od trenutno najtraženijih imena elektronske scene. Sa ponosom najavljujemo Live nastup Paul Kalkbrenner-a.

Paul Kalkbrenner Live Marko Milosavljevic Nic Lawyer Blender Beograd Hangar

Berlinska ikona Paul Kalkbrenner internacionalno je poznat po svom jedinstvenom talentu koji potvrđuju sedam studijskih albuma i preko 2.3 miliona Facebook fanova. On duboko veruje u svoje izvanredne produkcijske mogućnosti koje najbolje predstavlja Live nastupima. Njegove zahtevne kompozicije pune energije nastaju iz osnovne želje ovog umetnika da slušaoca iščupaju iz naporne svakodnevnice i ubace u iskreno uzbuđenje umetnosti, pozitivne energije, prijateljstva, nade i ljubavi.

Svoje DJ putovanje Paul Kalkbrenner započeo je 1992. kada su on i Sascha Funke zajedno puštali muziku u lokalnim klubovima za mlade. Ubrzo su obojica postali zaluđenici elektronske muzike, masovno sakupljajući ploče. Već u svojoj osamnaestoj godini, radeći na nemačkoj televiziji, Paul je dovoljno zarađivao da može da izdvoji novac i polako kupuje opremu za sopstvenu produkciju. Koliko god je do tada uživao u zabavnom životu DJ-a, iskreno je želeo da publici predstavi sopstvenu muziku. Svoja prva izdanja izdao je 1999. Za Bpitch etiketu, vlasnice Ellen Allien. Njegov najveći uspeh i stvar koja ga je definitivno lansirala u orbitu najcenjenijih imena globalne elektronske muzičke scene je soundtrack za film “Berling Calling” sa kojim je zaludeo umove rave publike. 2009. godine otvara sopstvenu etiketu “Paul Kalkbrenner Musik” za koji nastavlja da ređa svoje albume. Na kraju dana, Paul se uvek vraća berlinskim korenima opuštajući se svojom kolekcijom “Back To The Future” mikseva. Ova trilogija predstavljaju hronološki zapisanu istoriju dolaska elektronske muzike na berlinsku scenu, sakupljenu njegovim redovnim slušanjem radija tokom svojih tinejdžerskih dana.

Kao domaća podrška ovog superstara u DJ pultu Marko Milosavljević i Nic Lawyer.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti po trenutnim cenama od 1.190 dinara regularna i 1.790 dinara za VIP na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima.

Facebook Event