Petar Dundov 2. decembra u banjalučkom klubu Fabrique

Petar Dundov

Poznati DJ i producent iz Hrvatske, Petar Dundov gostovaće 2. decembra u banjalučkom klubu Fabrique!

Nakon skoro deset godina, ovaj umetnik će nastupiti u gradu na Vrbasu, a sve zahvaljujući organizaciji Restricted iz Banjaluke, koja u poslednje vreme dovodi najpoznatija imena sa regionalne scene.

Petar Dundov Fabrique

Ljubiteljima elektronske muzike i techna, Dundova ne treba posebno predstavljati. Reč je o čoveku koji se zahvaljujući svom talentu, muzičkom stažu i diskografiji svrstao među najproduktivnije regionalne umetnike, te svakako spada u sam vrh muzičkih izvoznih proizvoda.

Kao DJ i live izvođač nastupa u klubovima i na festivalima širom sveta (Berghain, Tresor, DC 10, Womb, Fuse, Melt, Time Warp, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Rainbow Serpent Festival,…).

Danas iza sebe ima veliki broj singlova, te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno muziku podigao na viši nivo, pa tako njegov harmonični techno porede sa radovima producenata poput Phillipa Glassa ili Jeana Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno muzike u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na albumima “Escapements”, “Ideas from the Pond„, “Sailing Off The Grid“ i na poslednjem „At The Turn Of Equilibrium“ objavljenom na kultnoj belgijskoj etiketi “Music Man”.

Domaću podršku te večeri pružiće: Ivan Z, Robert S i Radujković.

Žurka počinje u 22h, a ograničen broj ulaznica možete nabaviti po ceni od 15 KM (oko 900 dinara) putem sajta kupikartu.ba ili u klubu Fabrique. Regularna cena ulaznice koštaće 20 KM (oko 1.200 dinara).

Petar Dundov @Facebook @SoundCloud
Ivan Z @Facebook @SoundCloud
Robert S @Facebook @SoundCloud
Radujković @Facebook @SoundCloud

Facebook Event

Prethodni tekstDUENDE’s November TOP10 chart!
Sledeći tekstStari prijatelji okupljaju se na novoj lokaciji zarad autentičnog KLABING iskustva!