Vibracije Berlina protutnjale Mikserom i pokazale zašto je Moondance omiljeni regionalni techno festival!

1034
Road to Moondance Oliver Deutschmann Mikser Sarajevo BiH review recenzija

Road to Moondance” žurka održana je u subotu, 18. novembra u punom sarajevskom Mikser Houseu. Za odličan techno ugođaj pobrinula se ekipa Moondancea, koja je po prvi put u BiH ugostila jednog on najboljih nemačkih DJeva, Oliver Deutschmanna.

Osim odličnog seta DJa iz čuvenog Berghaina, koji je bosanskoj publici pokazao ono najsvježije u techno muzici, publika ništa manje nije uživala ni u setovima regionalnih DJeva (Forest People, Skeptik aka Pero FullHouse, pokretač i vlasnik Moondance Festivala, te domaćina koji se svojom produkcijom okreće svijetu – Borgie).

Recenzija Road to Moondance Oliver Deutschmann Mikser Sarajevo BiH review

Do ranih jutarnjih sati plesalo se u krcatom Mikseru uz Moondance zvuk koji je kombinacija Detroita i Berlina, a ovim događajem vodeći regionalni underground techno festival počeo je promotivnu turneju u okviru koje će organizovati brojne žurke sa poznatim techno artistima.

Pored kvalitetne muzike i dobre zabave najsrećniji posetioci Miksera osvojili su trodnevne karte za Moondance festival, kao i ploču Moondance Recordsa.

Review Recenzija Road to Moondance Oliver Deutschmann Mikser Sarajevo BiH

S obzirom na to da su rasprodane early bird festivalske ulaznice, zbog velikog interesovanja posetilaca iz regije, 21. novembra u prodaju će biti puštene early bird 2 karte!

Moondance festival biće održan od 9. do 11. avgusta 2018. godine u Trogiru, a prvi potvrđen headliner je najbolji svjetski live act – KiNK!

Poslušajte deo atmosfere iz Miksera!