TRI NOĆI blenderisanja!

879

U četvrtak počinje produženi vikend koji Beograd dugo iščekuje. Tokom tri noći Blender programa publika će uživati u različitim pravcima najaktuelnijih muzičara globalne elektronske scene.

U četvrtak 23. novembra u Belexpocentru, beogradskoj publici prvi put će se predstaviti Gramatik, jedan od najznačajnijih muzičara i producenata današnjice. Ovo nesvakidašnje koncertno iskustvo sa početkom u 20:00 časova, biće savršen sklad raznovrsnih stilova i instrumenata. Pored Gramatika koji će se osvrnuti kako na početke svoje karijere, tako i na najnovije hitove i muzička dela svojih prijatelja i saradnika, program će upotpuniti ništa manje virtuozni funky jazz sastav Gramophonedzie Live Experience i francuski elektro-soul  dvojac The Geek x VRV.

Petak 24. novembar  uveliko ključa jer je Blender mixer na maksimumu zbog najavljenog live nastupa Paul Kalkbrenner-a. Ovaj događaj rasprodat je još tokom prošle nedelje i od tada euforija raste zbog Paul-ovog prvog predstavljanja beogradskoj publici. Pored njega, po drugi put ove godine imaćemo priliku da slušamo HITO koja je tokom prethodnog nastupa pokupila brojna srca beogradskih rejvera. Kao domaća podrška u di džej pultu ove večeri.Marko Milosavljević i Nik Lawyer.

Subota 25. novembar kao šlag na tortu i savršeni zaključak tri noći savršene zabave, po prvi put u Beogradu nastupiće majstor savremenog live act-a, neprikosnoveni, Stephan Bodzin. Prešao je interesantan put od kompozitora za prestižna evropska pozorišta, do di džeja i producenta elektronske muzike. Iako nikada nije želeo da postane di džej, ostao je dosledan svojoj jedinstvenosti, pa svojim autentičnim live nastupom tokom kojeg koristi veliki broj sprava i instrumenata širi neverovatnu energiju  kroz nezaboravne melodije.

Prethodni tekstEric Prydz predstavio traku „Fulda“ i izbacio „Stay With Me“ kao Pryda
Sledeći tekstNeutron i Knower u četvrtak u klubu DOT
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!