Marko Nastić & KayKay – Space Around Me EP (Vinyl Only)

Drugo izdanje Marka Nastića za njegovu etiketu Easy TigerSpace Around MeEP, izlazi vizuelno redizajnirano i sa puno elegantnih frekvencija. Ova future classic ploča, nastala u saradnji sa dugogodišnjim prijateljem i saradnikom Denisom Beganovićem KayKay-em, odaje utisak Nastićevog najupečatljivijeg rada do sada. Prateći minimal house stil prethodnog izdanja, Marko ostavlja svoj pečat modularnih sinteza i moćnih ritmova, preko kojih je KayKay savršeno ukomponovao svoje melodične soundscapeove.

Slovenački multiinstrumentalista KayKay sarađivao je sa brojnim poznatim artistima, kao što su Ricardo Villalobos, Carl Cox, Gramophonedzie, Rambo Amadeus, RTV Big Band, Esma Redžepova, Umek, Magnifico, Dejan Milićević, Aneuria, i mnogi drugi.

Na vinylu su dve trake sa dve ambijentalne beatless verzije za potpuno drugačije slušalačko iskustvo. Za cover izdanja zaslužan je Weedzor, čime se nastavlja koncept da svako izdanje dizajnira drugi talentovani artist. Space Around Me dostupan je u svim online record shopovima od 10. novembra, a može se naći i u Yugovinyl prodavnici u Cetinjskoj ulici i u Vulkan knjižari u Sremskoj.

Tracklist

A1 Space Around Me (Original Mix)
A2 Space Around Me (Beatless Mix)
B1 Time Difference (Original Mix)
B2 Time Difference (Beatless Mix)

Izdanje možete kupiti preko decks.de, deejay.de i juno.co.uk sajtova.

Prethodni tekstProgresivnije ovog vikenda u The End-u!
Sledeći tekstSrpski DJ iz Amsterdama po prvi put u Mintu!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!