Techno Teusday Amsterdam vikend u klubu MINT

Uživaoci dobrog tehno zvuka i najhrabriji klaberi ovog vikenda imaće priliku da osete pravu atmosferu iz prestižnog noćnog kluba u Amsterdamu!

U subotu nam konačno u Beograd pravo iz Amsterdama dolazi svetski poznat DJ Dexon. Posle gostovanja na Exitu prošlog leta, ponovo će imati priliku da zabavi svoje sunarodnike! Kao savršen uvod u malo jaču subotu, u petak će za DJ pultom biti dugogodišnji prijatelji i kolege, DJ Sharky i DJ Lobor D, redovni gost Techno Teusday Amsterdam.

Za našeg gosta iz Amsterdama, zalsužan je SHIROKO PROJECT, kao i za mnoge događaje protekle sezone u Mintu.

DJ Sharky (Bojan Milosavić) je beogradski klupski DJ koji je još tokom devedesetih godina počeo da pušta ploče iz najrazličitijih žanrova muzike: Metal, Jazz, Bleus, Latino. Krajem devedesetih godina počinje da se interesuje za elektronsku muziku, započinje svoju klupsku karijeru po zemlji i zemljama bivše Jugoslavije. Koristeći svoja ranija iskustva, pronalazi svoj specifičan način miksovanja, koji karakteriše kao Tech House, Deep House i Breakbeat.

Lobor D (Darko Lobor), DJ i producent iz Pančeva. Posle nekoliko godina eksperimentisanja sa različitim žanrovima, pretežno Detroit Techno i Chicago House, 2005. godine započinje svoju produkcijsku karijeru, koju sad već karakterišu Techno i Progressive House zvuk. Kao rezident Dj i organizator brojnih žurki u noćnom klubu Štab pogon u Pančevu od 2012. godine sarađuje sa umetnicima iz Nemačke, Holandije, Francuske, Makedonije, Bugarske, Grčke i Srbije. Darko Lobor je jedan od osnivača ASAP Dj organizacije, koja vec tri godine uspešno okuplja didžejeve i tehno entuzijaste.

DExon, DJ iz Srbije, svoju muzičku karijeru započeo je u Amsterdamu gde je bio rezident DJ u brojnim klubovima. Istovremeno je gostovao u najvećim klubovima širom sveta zajedno sa svetski poznatim izvođačima kao što su Marco Carola, Mark Antonio, Jeff Mills, Danny Howells, Luigi Madonna, Roberto Capuano, Alberto Ruiz i mnogi drugi.Dexon je osnivač i vlasnik izdavačke kuće InDeep’n’Dance, najbolje rangirane od strane DJ MAG NL.Takodje je osnivač i vlasnik čuvenog Techno Tuesday Amsterdam događaja, koji je prošle godine dobio prestižnu Golden Gnome nagradu za najbolji noćni klub 2016. godine. Prošlog leta je učestvovao pred domaćom publikom na Exitu, a ovog vikenda, po prvi put gostuje u Beogradu !

MINT @Facebook

Ulaz je besplatan!

Vidimo se! 🙂

Prethodni tekstIzašla je nova Diynamic kompilacija „Four To The Floor“
Sledeći tekstSa ovom VR aplikacijom možete miksovati vinyle
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!