Free Download: FLEXX & Milhøuse – Pushin’ On (Last 3 Digits Edit)

1457
FLEXX Milhouse Pushin On Last 3 Digits Edit Free Download

Domaći producenti FLEXX i Milhøuse su nedavno sarađivali i plod te saradnje je numera “Pushin’ On“. Kada su je poslali labelu Digitize Music, vlasnik je bio oduševljen i odlučio da uradi Edit i dozvoli besplatno preuzimanje.

Ipak traka se nije samo vlasniku labela svidela, već je i Nicky Romero zavrteo u svojoj “Protocolradio emisiji!

Nicky Romero Protocol Milhouse FLEXX Pushin On Last 3 Digits

Milhøuse je alias perspektivnog 19-ogodišnjeg DJ-a i producenta iz Beograda. Elektronskom muzikom profesionalno se bavi više od 2 godine i njegov muzički ukus baziran je na melodičnom progressive house zvuku, pri čemu su njegovi najveći uticaji Axwell, Dimitri Vangelis & Wyman, Sick Individuals i drugi, ali se žanrovski nikada ne ograničava i ne ustručava da eksperimentiše sa novim zvukom.

Milhouse
Milhøuse

Mladi i ambiciozni umetnik se velikom brzinom probija na domaćoj sceni iz godine u godinu, a do sada je najviše upamćen po nastupima na Vibe Festivalu u Kragujevcu (2016. Main stage, 2017. Orbital stage), Belgrade Vandalism žurkama (2016. i 2017.), Spectrum: The Epilogue žurci u Rumi (2017.), finalu SWF takmičenja (2017.), Dev9t Festivalu (2016. i 2017.), kao i izdanjima “Breathe” (SickStuff) i “Pushin’ On” (Digitize Music) koja su do sada podržana i puštana od strane velikih imena u industriji kao što su Nicky Romero, Yves V, Matt Nash, Dave Winnel, KEVU, Simon de Jano itd. Motivisan dosadašnjim napretkom u postignućima, Milhøuse je uporan da nastavi sa radom i nalaženjem svoje pozicije, kako na domaćoj, tako i na svetskoj sceni.

FLEXX je pseudonim za 19-ogodišnjeg DJ-a i producenta koji dolazi iz Novog Sada. Bavi se muzikom od 2009. godine i bazira se na funky groove zvuku poput Dannic-a i njegovog labela Fonk Recordings.

FLEXX
FLEXX

Do sada je imao zapažene nastupe na Shuriken Mask & Bal, Evolution:FEST kao i u mnogim novosadskim klubovima i kafe barovima, dok je njegov produkcijski rad podržan do sada od strane imena kao što su Dannic, Nicky Romero, Bl3r i mnogih drugi. Nedavno je potpisao novu traku za jednu od najpoznatijih izdavačkih kuća koja izuzetno opisuje njegov stil i energičnost, a o kojoj ćete uskoro moći da čujete više informacija na njegovim društvenim mrežama.

Milhøuse @Facebook @SoundCloud
FLEXX @Facebook @SoundCloud

Prethodni tekstAkcija 3+1 za Berlinski Zid još SAMO danas i sutra!
Sledeći tekstDobri stari i još bolji novi Mint!