Aleksandra Duende b2b Nic Lawyer i Subjugate u DOT-u večeras

229
DOT

Atmosferu do ključanja večeras će u klubu DOT zagrejati sjajna Aleksandra Duende u b2b setu sa Nic Lawyer-om, a za miks pultom naći će se i mladi i neafirmisani domaći DJ Subjugate.

Aleksandra Duende Nic Lawyer Subjugate DOT

Prljavi house zvuk pomešan sa indie melodijom i melodijama istoka su ono što čini njene setove jedinstvenim i čime osvaja publiku na podijumu za igru. Možda baš zbog toga DJ ime “Duende” koje u flamenku označava mističnu moć izvođača da muzikom privuče publiku savršeno pristaje ovoj mladoj devojci. Kako energija njenog zvuka zavodi publiku osetićemo večeras u DOT-u.

Nic Lawyer je umetničko ime Nikole Tacića, DJ-a poreklom iz Prokuplja. Nastupao je rame uz rame sa internacionalnim i domaćim DJ-evima kao što su Paul Kalkbrenner, Traumer, Nakadia, Dejan Milićević i Lea Dobričić. Afirmisao se u klubu Liv u Nišu gde je bio rezident nekoliko godina, a može da se pohvali i i prošlogodišnjom rezidenturom beogradskog kluba DOT. Radio je na Exit festivalu, Vibe i Naisus festivalu, a bio je i pobednik Tuborg takmičenja ove godine. U svojim setovima akcenat posebno stavlja na određeni Acid zvuk, a mi jedva čekamo da to čujemo u kombinaciji sa Dunde večeras.

Subjugate je projekat mladog, neafirmisanog DJ-a Mateje Malinovića, člana Strobe organizacije koja iza sebe ima par uspešnih underground žurki. Njegov zvuk definisan je ritmičnim tranzicijama i repetativnim synth-ovima. Ugledajući se na DJ-eve poput Oscara Mulera, Reeko-a i Blawan-a, spreman je da beogradskoj publici pruži osećaj hipnoze za koji smatra da je esencija prave techno muzike, odstupajući od sveprisutnog build-up stila. Ljubitelji brzih BPM-ova, have no fear!

Facebook Event