Mlade nade domaće techno scene večeras u DOT-u

Vidimo se u Francuskoj 6!

505
Klub DOT 08 decembar

U petak u klubu DOT zabavljaće nas mlade nade domaće techno scene Nikola Mihailović, Timmy Mendeljejev i Cwtch. Do ranih jutranjih časova đuskaćemo uz pažljivo probranu muziku ovih sjajnih momaka.

Nikola Mihailovic Timmy Mendeljejev Cwtch techno DOT

Još od detinjstva, Nikola je provodio dosta vremena slušajući svoje omiljene elektro, hip-hop i rok izvođače, da bi kasne 2014. nakon dosta motivacije i inspiracije započeo i sopstvenu DJ karijeru. Orjentiše se ka elektronskoj muzici, a setovi su mu uglavnom fuzija house-a, progressive-a i techno-a, umiksanih sa mnoštvom elemenata koji publiku ne ostavljaju ravnodušnom. Osnivač je projekta Somewhere In The Neighbourhood (SITN), a miks pult je do sada delio sa velikim imenima svetske i domaće scene kao što su Stephan Bodzin, Matador, Hito, Solomun, Dixon, Ilija Djokovic, Rub A Dub, Lea Dobričić, After Affair. Nastupao je na Exit Festivalu kao i Burn Residency Mix Off takmičenju 2016. godine, a od 2017. počeo je vredno da radi i u studiju i već pokupio značajnu podršku svetskih zvezda poput Hernan Cattaneo-a i Graziano Raffa-e.

Timmy Mendeljejev (Momčilo Đokić) i Cwtch (Miloš Jovović) nastupaju zajedno od 2011. godine. Uprkos tome, pravi breakthrough imali su tek početkom 2016. Puštaju fuziju UK techno-a i industrijal-a, a u nešto blažim varijantama okreću se dub techno-u. Pored DJ-inga i produciraju, mada ne zajedno – Momčilo je kao Timmy Mendeljejev izdavao za “Tauten” i “District9 Recordings”, a Miloš u tandemu sa Cherry Mind-om za “Pata Pata Recordings” i “Robotica Records”.

Facebook Event