House i tech house TITANI ovog vikenda u Novom Sadu!

the end

Novi Sad važi za grad dobrog provoda, a na premcu tog dobrog provoda novosadski The End konstantno pomera granice sa novim imenima koja imaju uspeha na lokalnoj i svetskoj sceni. Ovaj vikend nastavlja tu vikend tradiciju uz nova imena i rezident ekipu. Tako će ove sezone po prvi put, u petak, biti talentovani Miloš Pešović, Roxa i Rumpelstiltskin. Subota je rezersivana sa druge strane za tim koji se dokazao da pravi sjajane žurke – Stefano Panonnian, Mrvica Jr. i 2much.

The End

15.12.2017. – Miloš Pešović, Roxa, Rumpelstiltskin

Kod Miloša Pešovića sve je počelo sa grupom The Prodigy. Oni su prvi napravili snažan uticaj na njegov muzički ukus, kasnije Carl Cox i Antoine Clamaran, a danas Dubfire, Richie Hawtin, Luciano i Marco Carola. Tako su se negde menjali i žanrovi, od techno-a, preko progressive-a i house-a pa sve do minimal/deep tech-a koji danas pušta i producira.

The End

Njegove trake su vrteli svi poznati svetski DJ-evi: Dubfire, Richie Hawtin, Marco Carola, Umek, Cristian Varela, Spartaque, Oxia, ali najveća podrška stiže od vlasnika dobro poznatog Deeperfect-a Stefano Noferini-ja. On redovno provlači Miloševe trake kako u radio emisijama tako i na nastupima i poslednji put je to učinio početkom meseca u Meksiku, ali i u najnovijem podcast-u.

Njegova izdanja, koja veoma često ulaze u Beatport Top 100 chart-ove, potpisivao je za najpoznatije labele koji propagiraju minimal zvuk: Little Helpers, Tres14, Malicious Smile, Play Groove, Antura, Psicodelica, 2owls, Deep-tech, Frequenza, Nopreset, Go Deeva, Tauten

The End

Roxa predstavlja mlađu stranu domaće scene i karakteriše ga tech house zvuk. Svoj prvi EP potpisuje za Baikonur Recordings koji su podržali Jamie Jones, Latmun, Paco Osuna, Darius Syrossian, Richie Hawtin i drugi. Iako tek u razvoju svoje muzičke karijere uspeo je da svojim radom i talentom osigura sebi meto na nekoliko većih žurki i da podeli pult sa zvezdama kao što su: Marco Faraone, Stephan Bodzin, Deborah De Luca, Sam Paganini...

The End

Rumpelstiltskin ili Cvilidreta iz Grimove bajke je samo jedan od alter ega Igora Paunovića koji je isplivao na površinu 2009. godine. Koketiranje sa mnogobrojnim muzičkim pravcima što kao svirač, producent tako i kao vocal, pored dugogodišnjeg muzičkog iskustva, i umeća povezivanja sa publikom čini ovog izvođača nesvakidašnjim. Kako i sam tvrdi nije DJ, već „muzičar u nedostatku stvaralačke inspiracije“ što ga ne sprečava da razmišlja o mixu, koristi efekte, radi remix-e, i na licu mesta koristici svoju inventivnost i muzičko znanje da poveže situaciju na plesnom podijumu sa muzikom.

Zvukovi i muzički pravci kojima se, slobodno možemo reći, ovaj izvođač igra se prožimaju od micro house-a, tech house-a, deep house-a, minimal-a, pa i nu disco-a. Čitavu tu fuziju kroz igru i i šarenoliku tehniku miksanja prosto uvlači u uši slušaoca ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. Mogućnost prilagođavanja, kako izvođačima, tako i opremi koja se nalazi pred njim i istančan sluh je ono što ovom izvođaču daje poseban akcenat.

Ulaz u klub će se naplaćivati 200 dinara do ponoći, a 300 dinara nakon toga.
Miloš Pešović @Facebook @SoundCloud
Roxa @Facebook @Beatport
Rumpelstiltskin @Facebook @Mixcloud
Facebook Event

The End

16.12.2017. – Know thyself 4 (Stefano Pannonian, Mrvica Jr. i 2much)

Know thyself – The Original Desire Of First Being je četvrta u nizu žurki ovog koncepta. Ekipa bazirana na tech house zvuku, tri gradska mađioničara imaju zadatak da začaraju i razdrmaju ceo klub i sve njegove posetioce!

The End

Stefano Pannonian je rastao uz muziku JeanMichel Jarre-a, a sve zahvaljujući njegovim roditeljima. Clubbing kulturu upoznaje veoma mlad, a u DJ vode ulazi 2016. Ubrzo postaje rezident kluba The End, kao i The End Terrace-a (letnje varijante kluba). Ljubitelj je extended setova, tech house zvuka, a dok radi muzika izlazi iz sva 4 kanala na mikseru što publiku oduševljava.

The End

Mrvica Jr. u muzičke vode ulazi kroz eksperimentisanje sa instrumentima. Kao i Stefano Pannonian, DJ karijeru započinje 2016. dok široj masi postaje poznatiji učestvovanjem na „Topljenje“ DJ konkursu ove godine gde osvaja drugo mesto. Gostovao je na „Belgrade Afterhours“ žurci koju organizuju naši poznati afteraši Mancha & MarkPanic.

The End

2much je još jedna mlada nada domaće scene. Početkom ove godine beleži svoj prvi DJ nastup i to kao techno DJ. Ubrzo se okreće ka groovy tech house-u i planira da u tom žanru ostane i nastavi da ga istražuje. Nastupao je po Novom Sadu i okolini, a preko leta u The End Terrace-u na Ribarcu i The End klubu zimi.

Stefano Pannonian @Facebook
Mrvica Jr. @Facebook
2much @Facebook
Facebook Event

Prethodni tekstMoby najavio novi album
Sledeći tekstTrećina Tvrđave se popunila za 97 minuta!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!