FAMA se nastavlja!

631
FAMA

FAMA, od lat. reputacija – glasina, je nevidljivo-vidljiva senzacija koja pogađa sva čula. Ona se jednostavno dešava bez obzira na tokove društva. Kao takva našla je svoju svrhu i mir u podzemlju Beograda gde je kultivisala svoj identitet.

FAMU možete sresti bilo gde, a ponekad baš tamo gde je najmanje očekujete. FAMU čine ljudi, muzika, ples, pokret, miris, ukus, spoznaju do unutrašnje i one lične nirvane.

Kao posebna grana Ritual etikete, njen output je ovozemljaski, kroz svetsku, etno, orientalnu i prvu muziku Afrike. Time ona dodiruje onozemaljsko, vasionsko i univerzalno i povezuje sve u jednom savršenom trenutku.

Takav trenutak će se održati 21. decembra u prostorima Ben Akibe gde vas očekuje mistika istoka, konciznost zapada, jeza severa i toplota juga.

U 2 sobe, 5 artista i publikom kao glavnim aktom spremite se za jedinstveno putovanje do ranih jutranjih časova. Nakon više nego uspešne prve epizode, FAMA serijal žurki se nastavlja! Vidimo se. 🙂

Kažem ja lepo da je najjače zezanje u gradu četvrtkom!!! ?_________p.s. FAMA super party, a Nikola Tintor odličan sa muzikom! ?p.p.s. Specijalno hvala Rudhaman-u za "Black Motion featuring Xoli M – Rainbow (DJ Spen & Michele Chiavarini Remix)" <3

Posted by Marko Bjelic on Donnerstag, 23. November 2017

FAMA#2
Lineup:
Rudhaman
Peter Portman
Teo Trunk
Tinik
Sophia Morel (vokal)

Start 22h. Ulaz samo putem ulaznice ili rezervacije preko Ritual Records stranice.