Pred nama je najjači petak u klubu Mint do sada!

603
Mint Milos Vujovic Dino R

Ovog petka nam u Mint dolazi jedan od kraljeva underground techno scene, senior među klupskim DJ-evima i producentima, dugogodišnji borac za širenje techno kulture, Miloš Vujović. Njegov savršeni pandan biće mladi i šarmantni gost iz Crne Gore Dino R.!!!

Miloš Vujović je Dj i producent iz Pančeva. Iza njega je dugi niz, od čak 15 godina iskustva u svim sferama koje obuhvataju techno muziku. Techno je njegova najveća strast, a svoje veštine voli da primenjuje i na žanrove kao što su tech house, deep, break beat,…

Milos Vujovic
Miloš Vujović

Pored rezidenture u svim klubovima u svom rodnom gradu, MIloš je nastupao po gradovima, festivalima i klubovima širom Srbije: Beograd (Akademija, Mamolo, KPGT, Underground, X-Lagoom, KPGT, KC Grad,…); Novi Sad (EXIT Festival), Vršac, Smederevo, Kragujevac, Niš. Gostovao je i u Hrvatskoj, Holandiji, Makedoniji,…

Pored DJ-inga, Miloš je, počevši od 2006. godine, radio i kao organizator mnogih uspešnih promo žurki EXIT festivala, da bi 2014. godine sa prijateljima pokrenuo All Stars Alliance Pančevo, poznatiju kao ASAP.

Sarađivao je sa mnogim svetki poznatim DJ imenima (Cristian Varela, Jay Lumen, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Markantonio,…); kao i sa svim srpskim underground DJ-evima. Ponosan je član Tauten izdavačke kuće, pored koje je izdavao i za Sabotage Records i Atonal Records.

Miloš Vujović @Mixcloud @SoundCloud @Facebook

Milos Vujovic Dino R Mint

Dino Rastoder je mladi DJ iz Bara. Još od najmlađih dana gajio je ljubav prema masivnom techno zvuku. 2012. počinje ozbiljnije da pristupa muzici i već 2013. započinje svoju karijeru, puštajući muziku na privatnim žurkama, da bi 2014. zajedno sa svojim prijateljima Mladenom Banovic (Mtech), Stevanon Horvat (Ankti), Strahinjom Đorđević (Technose), Dino počeo da organizuje niz privatnih i Underground žurki, koje su se ubrzo priključile Uderground pokretu i proširile po svim gradovima Crne Gore.

Već početkom 2016. godine, Dino gostuje u klubu Maximus (MNE) sa Dariom Soranom, nakon čega slede internacionalna gostovanja i saradnja sa klubovima (Holandija, Hrvatska, Bosna,…). U Hagu je iste godine sa nekolicinom lokalnih DJ-eva osnovao DVRGNT organizaciju koja je započela serijal žurki u klubu Magistrat.

Dino R.
Dino R.

Dino je zahvaljujuci svojoj velikoj ambiciji, u svojoj vrlo kratkoj, ali uzbudljivoj karijeri, do sada radio sa mnogim domaćim i svetski poznatim DJ-evima, a neki od njih su: Marika Rossa, Dax J, Jonasom Koppom i mnogi drugi.

Dino R. premijerno nastupa u Mintu ovog petka!!

Dino R. @Mixcloud @SoundCloud @Facebook

GARDEROBA I ULAZ ĆE SE NAPLAĆIVATI 300 DIN!!! PROMOTIVNE CENE RAKIJE I KOKTELA!!! VIDIMO SE!!!